![]() |
|
programová nabídkaKoupil sem si kartu Skylink a teď jedu 20 dní promo. Zajímalo by mě jaký programy mi půjdou po registraci na Českou nebo Slovenskou republiku. Někde sem viděl odkaz že na Slovensko si můžu český doplatit ale obráceně že to nejde. |
Beavis
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 494 |
![]() |
|
RE: programová nabídkana oba regiony ti pojde kompletna "gratis" ponuka, teda aj ceske aj slovenske programy |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: programová nabídkatak toto tu bolo riesene aspon milion krat. |
peko59
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
RE: programová nabídkaNo, pokud máš v receiveru UNI čtečku, tak ti po registraci karty nepůjde možná NIC!!! Režim global free umožňuje fungování karty téměř ve všech UNI čtečkách, ale po registraci jsou na kartě zablokovaný sektory a karta se rozjede pouze po refrshi karty, která ovšem už musí být vložená do originální čtečky Cryptoworks (nebo Irdeto, ale moduly Irdeto od firmy Smit se prý teprve testují, budou na trhu cca do dvou měsíců - toto vše mi dnes potvrdil technik ve Skylinku. Skylink má problém, to je evidentní, stále prý nemá dořešeno kodování, na které notabene čekají výrobci receiverů, protože chtějí upravit software. je to síla, co se v těchto týdnech děje.... :fuming: RvFull - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: programová nabídkana mojom Vantage HD 6000 použivam ICE Skylink kartu v čitačke a aj po registracii všetko šlapalo a šlape bez problemovVu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600
|
Sanzi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 036 |
![]() |
|
RE: programová nabídkaja pouzivam kartu skylinkHD v SatElite a taktiez vsetko funguje bez problemov aj po registracii.motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE: programová nabídkaJá mám Vu+ a na čtečku sem musel použít plugin aby mi fungovala karta. Volal sem na Skylink a tam mi řekli že když registruju na Slovensko tak mi půjdou český programy v testu a kdykoliv o ně můžu přijít. |
Beavis
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 494 |
![]() |
|
![]() |