| 16.08.2007, 14:27.56 | |
Zvuk SAT HOMECASTNa přijímači Homecast S3000 CR ,který je připojen přesmodulátor,jsou programy ČT1,2,NOVA,Prima při prvním spuštění hluché.Musím přes AUDIO na zvuk-stereo přepnout na levý kanál.v případě,že dojde k výpadku ,nebo se vypne receiver ze sítě,nezůstanou tyto údaje v paměti,musím znovu nastavovat.Přitom další kodované -CT4 sport tyto potíže nemají. Má někdo podobnou zkušenost ? Přes SCART to samozřejmě nedělá,ale v tomto případě nelze zapojit |
![]() Karel Ve |
| 17.08.2007, 00:48.18 | |
RE: Zvuk SAT HOMECASTStejný problém má S8000CIPVR a asi každý Homecast. Modulátor je mono a bere pravou stopu a ta je hluchá, pokud se to bere přes scart tak hraje jen levá strana. Řešení je pokud se nepoužívá i UPC tak stačí nastavit anglický zvuk. Vyberete již správnou stopu s CS linku. Protože mám i UPC je to špatné, protože pokud je zaplá čeština vybere to tu nesprávnou stopu s CS linku. Nechápu proč to tak mají udělané zbývá mě jen stále přepínat nebo spíš o někde zahodit. ČT4 má jen 1 stopu to samé Nova. Homecast a ne jen on si neumí uložit vybranou zvukovou stopu. |
![]() skicer |
| 17.08.2007, 16:57.40 | |
Zvuk SAT HOMECASTDíky za příspěvek - autoru skicerjen bych ještě dodal,že jsem instaloval pro změnu Mascom.ten to dělá taky,navíc NOVA není hluchá.ale mluví v originální řeči při filmech Ta zatím. |
![]() Karel Ve |
| 17.08.2007, 17:34.01 | |
RE: Zvuk SAT HOMECASTAno Nova má jednu stranu poslední dobou originální což je další problém nejen u mě. Taky mám jako druhý Mascom a to samý. |
![]() skicer |
| 18.02.2008, 22:16.06 | |
RE: Zvuk SAT HOMECASTU S3000 CR stačí udělat aktualizaci software a je pokoj, pak to šlape dobře. |
![]() Rayman21 |