Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

Di-Box T24

Dobrý den. Máte někdo zkušenosti s tímto Di-Boxem? Zajímá mne hlavně citlivost tuneru. Rozhoduji se mezi osvědčeným T-22 a tímto. Láká mne i kvůli spotřebě, pokud jsou uváděné hodnoty pravdivé (je pro prarodiče a bude běžet téměř non-stop:) )

milan100
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Di-Box T24

DI-BOX T-30RF nástupce T-22 citlivost dobrá , spotřeba nízká , ale pozor všechny nové setopboxy vypínají po 3 hodinách do standby pokud se během té doby nevyšle jakýkoliv povel přes DO , tuto funkci lze vypnout v Menu

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007

Díky za reakci;) Co jsem tak četl v diskuzi, T-30 testoval Ja a oproti T-22 je to asi nic moc. Snad se ještě ozve někdo, kdo má proklepnutou i T-24ku;)

milan100

ano T-22 měla při kritických příjmových podmínkách trochu větší odolnost proti křížoví modulaci , ale co se týče citlivosti tak jsou téměř srovnatelné a použitelné i pro dálkový příjem . Pro běžné použití téměř bez rozdílu

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007

Pokud budu hodnotit jako ve skole, tak dobra je OK, ale T22 je vyborna. T24 jsem v rukach nemel, dokud budu mit zasoby T22, tak nebudu ani zkouset. T30 brat osobne nikdy nebudu, bylo to velke zklamani.
Bohuzel, co se letos objevi na trhu, je vsechno jeden velky pruser. Jde to cele do sracek.

J a
Registrace: 7/2005

Nejde jen o krizovou modulaci, rusi ji i vlastni nestineny modulator. Tam kde me T22 hraje (napr. K68 z krizavy), ma T30 problemy. Ma jiny, horsi tuner.

J a

Di-Box T24

Díky moc oběma;) Zůstanu asi tedy u staré dobré T-22. Jen pro zajímavost, jak ta je na tom co se týče spotřeby za chodu a ve stand-by? Máte někdo změřeno?

milan100

Mux 2

Viete mi niekto povedať, kedy začnnú vysielať z Bratislavy a Brna Kojal očakávaný Mux 2?

Karner
Registrace: 3/2010

Kojal 30.9., takze od 1.10.

J a

RE: mux 2

Kojál 30.9.

milan100