![]() |
|
Towercom DVBT,plne vrecka este chcu viactoto mi napiala reg.tv v BBziadna regionalna TV nema 700 000 Sk mesacne za sirenie sig. v DVB-T...! Firmu co siri signal uz vlastni J&T...! a oni si od noveho roku pitaju tieto sialene sumy...! tak tak :)) tak ale teraz ma dost nastvalo ako ti deb.ili slubovali na stv2 v diskusii ,ze tam daju aj regionalne tv,atd...a ani reg. ani mux2...sk..uur.ena jAt Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Towercom DVBT,plne vrecka este chcu viacvšak stále tvrdím že v banskej bystrici sú stále partizáni. tak sa nediv.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Towercom DVBT,plne vrecka este chcu viacCo sa bojíš towercom bude do roku 2012 fungovať ako monopol no po tom už budú frekvencie voľné a celoplošne bude poskytovať aj iná spoločnosť a vtedy bude aj TA3 možno MCBOX MUSIQ1 a v určitých lokalitách aj iné predpokladám prevadzkovatela Expresnet pretože prevadzkuje aj vlastní množstvo vysielačov :) :) :) |
domi357
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 331 |
![]() |
|
RE: Towercom DVBT,plne vrecka este chcu viacZaujimave na tom je to, ze TU SR, ktory napodpisoval zmluvy s Towercomom nechce kopnut do zadku ani jedna vlada.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
@ gogo1to sa sakra mýliš, nemenovaný Robert F. na TÚ SR predsa velice prudko upratoval. Dokonca tak, že sa na to pýtali až v Bruseli. Je síce pravda, že on za to, že hrozilo nepodpísanie zmlúv s Towercomom. Ale tvoje tvrdenie, že sa neupratuje týmto neobstojí... |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 792 |
![]() |
|
w.w.w.eNeviem odkial mas tu sumu 700 000 Sk / mes. , ale oficialna tarifa Towercomu je 700 000 Eur / rok (1 Mbps) , co vychadza pri datovom toku 2 Mbps na mesiac 3 514 700 SkČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
@anonym2Vsak o to hovorim. Byvala vlada odpucovala z mne neznamych dovodov Macaja, ktory podla mna mal 5 pohromade a terajsej to napodiv nevadi. Debilne MPEG-2 malo zostat ako poslednej krajine CR. Z nejakeho dovodu ho mame ako posledna krajina na svete teraz my. A ja som sa tesil, ze smutny blog Zdenka Duspivy ostane navzdy smutny. To sa sice stalo, ale s nasou podporou.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
![]() |