![]() |
|
Satelitní receiver HD do 3500.-Zdravím mám dotaz .Mám tu nějaký limit peněz do 3500.- a mám zájem si koupit novou krabičku na satelit CSlink už s podporou FullHD . Našel jsem a něco četl avšak dám i na dobrou radu a doporučení který přístroj vybrat? Ferguson Ariva 200HD COMAG SL90HD Evolve Apollo HD5050 nebo jiný? prosím doporučte díky! |
jarod72pm
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 28 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
Re: jarod72pmTen Homecast má bohužel jen jeden slot pro modul, Skylink ICE v něm jede (nutno dokoupit modul) a přímo Skylink tento přijímač doporučuje a zkoušel ho. Nahrávání se doporučuje ve FAT32, NTFS jsme nezkoušel, české menu i EPG fungují bez problémů, stejně jako diakritika v teletextu. |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
Argus vítěztakže díky všem přítomným ,trochu jsem gůgloval pro různé info o vašich tipech modelech HDTV sat receiverů a mám vítěze : Argus mini IPcena slušná a vypadá to že servis je slušný díky ojoj1 děkuji všem za vaše nápady a doporučení nakonec jsem se ARivě vyhnul a doufám že budu spokojen. |
jarod72pm
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 28 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |