Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Prodejna Satcom

Zdar všem,mám zážitek z prodejny Satcom v Praze o který se rád podělím. Dnes jsem navštívil tuto prodejnu ,protože jsem potřeboval koax. a rozbočku ,vejdu do prodejny pozdravim ,prodavač neodpověděl na pozdrav a koukal namachrovaně a nasraně ,že ho přišel někdo otravovat řikám mu ,že potřebuju koax. on se inteligentně zeptal :A kolik kilometr?to už mě zarazilo. Řikám ne to je trochu moc stačí 50 metrů.A on se opět zeptal znovu kolik 50 kilometrů?Tak to už jsem si myslel co je to za (nevhodné slovo)a.Pak mu ještě řikám ,že chci rozbočku a o na mě koukal jako kdybychto slovo nikdy neslyšel. Tak to už jsem se řikal odcházim to nemám zapotřebí,ale v té chvíli vyšel druhej pán zřejmě vedoucí či majitel a řek tomu machrovi ,at jde pro něco do zadu, majitel byl naopak velmi ochotný a slušný tak jsem dokončil nákup a odešel. Má někdo zkušenosti s tím machrem ?

Petrmuz92
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Prodejna Satcom

Poslal bych ho do p.r.d.e.l.e hned po jeho první odpovědi. Každý strůjcem svého štěstí jest.

polulin
Registrace: 10/2007

vieš koľko takýchto "machrov" behá po "satelitnom" svete? veľa, ja som mal podobné skúsenosti u nás na Slovensku, napísal som sťažnosť, bola opodstatnená a dokonca som dostal aj darček. :))) Samozrejme s dotyčným som sa už viac nestretol.

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

To je pravda :))) ,ale souhlasím s tím co napsal Polulin

Petrmuz92

byl to takový menší blondák?? jestli myslíš Satcom za vozovnou Strašnice?....no mě chtěl jednou napálit,ale nezdařilo se mu...naštěstí

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

tak to já jsem ještě tomu blondákovy poradil co nevěděl potřeboval jsem dobít kartu ale už tam víckrát nepujdu ale to nebylo nic proti tomu extra expertovy na Husinetské žižkov ten byl zralej abych mu dal po papule jak se choval neskutečné to lze vidět pouze u nás.

Amiko mini combo

AB DSR-322
Registrace: 9/2005

re all

Ne ne,takovej malej tlustej s brejlema__!!!
:))) O víkendu byl u nas a bílil mi kuchyn R^ Fachman :)))

Slibem nezarmoutíš,ačkoliv ti to nikdo neudělá lépe než já ti to slíbím!!!!

binladin2
Registrace: 10/2007

byl takovej menší nevím už jestli blondák ,ale arogantní jak (nevhodné slovo) a hrozně namistrovanej ,nevím proč takovej (nevhodné slovo) leze do kšeftu a nejde radši čistit kanály tam aspon nikoho nenasere

Petrmuz92

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra