Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

UPC direct v Irsku

tak dnes mi to spravil profik, na tej 120cm nasiel signal u neho na meraci 100% u mna na prijmaci tak kvalita tak na 60% silaje cca 70% . Ale beha mi to hore dole sem tam to vyskoci na 100% oba. kanaly mi nejdu vsetky markiza slape stv 1,2,3 sekaju nova seka joj seka joj plus ide nova sport seka eurosport ide a tie zahranicne idu vsetky. da sa s tym nieco este robit?? a k tomu -50€ zas!! menil som aj kabel. on mi povedal este ze nech skusim vymenit prijmac mozno tam bude chyba? co navrhujete pls

video
Registrace: 8/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: UPC direct v Irsku

a čo tak lnb? Inverto black ultra twin pridá snád na signále a záleži aj čo máš za príjmač, ale ked to takto skáče je to zaujímavé. :lookaround:

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

povedal ze je to presne na tu parabolu LNB este ze by to nemalo skakat tak sme menili ten kabel ale skace stale. Ten prijmac je Phillips 0044S80 od UPC verzia OPENTV EN23115 Verzia net.package 3.8.1.3 verzia CA soft. CCC 4.1

video

Pokud někdo

měří signál na procenta, tak to není profík ale diletant.
Na 120cm parabolu by mělo fungovat všechno s výjimkou transponderů z A3A.

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

tak tie percenta som povedal ja. povedal ze signal je najsilnejsi aky je mozny . preto som napisal 100%

video

re.video

nazdar,tak to nebyl profik,tomu ver,,ty za 50ecek nedelaj.mit na meraku 100% bych jednou chtel. ale ,zacinam mit dojem,ze nam trosku kalis vodu, prve jsi psal ,ze mas koupenej novej lnb a ted pises ze mas lnbko presne k parabole.ty mas triax lnbko? jinak ,v minulem tematu pred tydnem ,mi enik napsal ,ze rozdil mezi 85cm parabolou od 100cm paraboly nemuze byt nikdy cca 10%,bavim se o zisku. co na to rika treba saxon ,ktery to urcite vi??podle pana enika je to rozdil 40%,to je borec. R^

john1
Registrace: 7/2008

no aby nedoslo k nedorozumeniu, tento LNB co je teraz nahodeni povedal ze je vhodny na triax ze to ma odskusane skusal aj ine a tento bol naj z ostatnych, mam aj dalsi LNB. john1 najdi ma na skype teraz hviezda-01 ballinrobe mesto

video

to video

Mam UPC v Irsku, parabola 100 cm, konvertor Smart, prijimac Openbox X-810 a vsetko slape bez problemov. Aj ked som mal parabolu 85cm mi to islo (menil som ju kvoli Skylinku, ale aj tu vymenim za 120). Takze skus tu parabolu s inym prijimacom.
Enik ma pravdu, na 120 cm tu naozaj ide vsetko okrem A3A. Je sice chytatelna, ma ovela slabsi signal a ked je silnejsi dazd vypadava, pri slabsom obcas.

marthy
Registrace: 1/2006

re:marthy

a kde si ty??? ja som az na zapade Ballinrobe

video

Takze vsetko je ako ma byt!!! KONECNE!! stalo to sice dost penazi a koopec nervou ale uz je to hotove. Obrovska vdaka patri R^ JOHN1 R^ ktory mi dokazal pomoct s tymto nekonciacim problemom. Vysledkom je cca 70% signal a kanaly vsetky funguju ako maju!! som maximalne stastny i ked som tu bol mnohym ludom asi na smiech. :)))

video

kazdopadne dakujem za pomoc aj inim ktori mi odpisali na moj problem.

video

to video

Charleville, polcesta medzi Limerickom a Corkom, juznejsie od teba. Len si nenapisal konecne riesenie...

marthy
Registrace: 1/2006

marthy od charleville tu je clovek ale to je mimo temy

no signal som mal ale nesli kanaly tak som steloval LNB! videl som ze skace potom som povoloval sroby vzadu potreboval osm ju milimetrik posunut do prava tak som to pomaly docentroval az mi to nakoneic spravilo tych 70%.mylsim ze to este da aj o 5-10% viac ale to az zajtra dokoncim
hlavne je ze to drzi signal neskace kanaly idu a nevypadlo to ako som psial minule co mi robilo pravidelne stale to bezi tak som happy!! vdaka johnovi cez skype ma nasmeroval co mam robit!!

video

takyto jednoduchy problem to bol a nastavoval ti to profik no ta to teda :laughing:

jopo166
Registrace: 1/2009

Je vidět,že i jednoduchý problém dokáže potrápit,o to hůře,pokud je to v zahraničí. :)

zzaner
Registrace: 9/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra