Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Showbox 300

prosim vas kto mate skusenosti s tymto primacom ktory soft je najlepsi na ICE skylink karty lebo uz toho precital dost ale stale neviem ktory soft pouzit podla toho co som cital tak ani jeden, kazdy blbne. chcem zdielat jednu ICE ecku na dvoch showboxoch nic viac len jedna druzica. zaujimaju ma vase skusenosti a rady lebo fakt neviem aky soft tam strcit

dakujem za rady

fox
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Showbox 300

showbox je conax embeded, takze zabudni

Fogovic
Registrace: 8/2010

a co to je ten conax embeded , to je nějaký nový prvek v mendělejevové tabulce prvků ?
Železo je železo (Fe ) a zbytek dělá software , co do toho nahraješ to z toho železa bude ...a je to víceméně jedno jestli Conax ,Ird , Negra apod ...

showboy
Registrace: 7/2008

@showboy

jasne trabant mas tiez 4 kola a kus plechu a softwarovo z neho nijak neurobis audinu. podobne ani zo showboxu box s licenced cryptoworks

BTW: negra mas mozno doma, v sat svete je, conax,irdeto nagra a pod :)))

Fogovic
Registrace: 8/2010

Fogovic

Nemluv hloupě když o tom prd víš.
Fox - na jiném foru než tady se dozvíš více-momentálně to vypadá, že se soft ladí,ale pořád se čeká,jak své problémy týkající se i licencovaných přijímačů, ve kterých to taky blbne úplně stejně jak na showboxech, vyřeší SKYLINK.
Pokud já vím tak CONAX má i openbox a tam to JEDE NO PROBLEMO!!!!!!! takže jde skutečně jen o SW úpravu.Neboj,něco snad brzy bude..

lukasbc
Registrace: 2/2010

Openbox ma citacku icecrypt, o conax citackach sa vedelo uz davno , ze tam bude problem...Vlado velmi dobre vie o com vravi...

trisk
Registrace: 12/2006

Showbox S300 montuji z SD strojů nejvíc a nic jiného než staré karty v nich nemam a ICE do nich nikdy dávat nebudu. Mam doma poslední 4 kusy starých karet a poslední 4 kusy S300, takže mi to zaplat pánu bohu docela vyšlo...

Co budu montovat pak, to neví ani ten nahoře...

Alespoň Vantage zatim chodí.

Ještě že tu máme DVB-T, tak se dá alespoň něco vydělat a člověk dělá práci, která ho opravdu baví...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Pre ICE verzia softu z 30.09.2009 OK - 15 zápisov.
Posledná verzia tzv. v24 z 27.08.2010 zápisy neprišli.

steve7
Registrace: 12/2007

Dal so aj verziu z 30.9.2009 a ani ťuk nerozchodí ani novú kartu,nie to ešte po registrácii.Hovorím o ICE kartách.Staré skylink a cs link ok.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas

A mně spíš zajímá

proč nefunguje "gumička" MENU 2589, EMM vyp? Tedy ne že by nefungovala vůbec, ale po expiraci něco vždy zdechne.... :lookaround: Kdo má podobnou zkušenost? ICE šmejdy mě nezajímají, myslím starou dobrou Crypto kartu.

gaston
Registrace: 1/2006

gaston

Nic takového nepozoruji. fw-30092009

Chodí to komplet.

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

Saxon

Konkrétně nepřežívá Discovery, Disney, Retro, MTV, NG. Ostatní jede. Divný, co?

gaston

Fogovic

Conax embeded nebo podobne všichni výrobci používají zásadně jenom proto že licence Conax je nejlevnější .
To bys za ty roky bys už mohl vědět .
Showbox samozřejmě zvládá Firecrypt a mnoho dalšího . ..

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007

Re Showbox 300

děláte správný postup při nahrávání Fw?(tovární nastavení přístroje)
mám ice kartu od 5.8.2010 a neseká se to ale použil jsem do přístroje fw pro ICE!! kartu nejdřív V 21(beta verze) a teď V 22- údajně rychlejší zápisy a čtení chvilku řádově vteřinově se to zmrazí jen když přijdou 1xza2-3 dny zápisy do karty jinak si nemůžu stěžovat

lisra
Registrace: 9/2010

tady pořád někdo nechápe že většina problému je z posledních dnů kdy se řadově zvýšil počet registrací přeběhlíků od (nevhodné slovo) a přehltil nebo zrychlil počet dat v EMM stream .. Ti kdo registrovali dříve apod žádné problémy s aktivací nemají .

lubos3nec

Minuly tyden jsem montoval novy komplet babce na chatě-ten stary odešel a tak jsme to vyměnili cele-testnul jsem tedy novou kartu ice na Showboxu 300- registrace bez problemu během par sekund-zapisy přišly hned. Soft v.0023 z 15.7. 2010

radakrtek
Registrace: 12/2006

Nový FW

TAk dneska vyšel nový FW(na jiném foru je-víme kde),zkuste třeba ten,má upravenou komunikaci přístroje s kartou..

lukasbc
Registrace: 2/2010

Showbox momentálně ze žádným softem na ICE karty nefunguje.

JirkaP

Nový FW jsem nahrál a vůbec nic se neděje. Číslo karty v Showboxu je jiné než je vedené na kartě ICE.

JirkaP

JirkaP

a jak nefunguje, prvotní zápis ? přihlášení - registrace karty ?
Číslo karty které vidíš a skutečné číslo karty je jiné .
To by jsi musel použít nějaký softvérový card reader pro vyčtení a pak ve stream anylyzéru sledovat EMM jestli už ti poslali zápisy a pak můžeš říct že se nic neděje .

lubos3nec

@JirkaP

Já jsem loni celý večer bojoval se Showboxem, který vůbec nechtěl detekovat kartu (CRW, tenkrát ještě ICE nebylo). Nakonec se ukázalo, že byla z výroby blbě připojená čtečka :fuming: To ale asi nebude tvůj případ, když ti to ukazuje číslo karty... :-/

krtan
Registrace: 1/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra