Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

cslink

dobry den chtel jsem se zeptat koupil jsem si cslink kartu nechal jsem ji 14 bez registrace po 14 dnech zaregistroval a nejdeou mi nektere programy z programove nabidky promo napr: sport5,eurosport dokumentarni

giuvine
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: cslink

a opravneni mas na karte ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

giuvine:

A to si myslíš, že pouhou registrací karty ti pojedou placené programy? To si je budeš muset holt taky zaplatit, nejsme v komunismu! :razz:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

sporty nejdu po registracii..

freee
Registrace: 2/2010

giuvine

Zalezi aku mas kartu.....na jednej je balik Mix a Film na mesiac , na druhej je Total na mesiac a Film na 2 mesiace (komplet ponuka ide pri tej druhej karte)

TechnikTKR: Netaraj picoviny v cene karty ma nejaky ten mesiac predplatneho (ktore nabehne po zaregistorvani karty)

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

info

zalezi od karty ake promo ti pobezi :lookaround: od 2 mesiace totalu,alebo len mix+film :8) pozri do uzivatelskeho uctu na ich www. tam mas aktual info co mas aktivne !!! tecnik tkr by bol najradsej keby si vliezol do upc :laughing: :laughing: :laughing: ak mas moznost hybat s polozkou emm teraz prichadzaju krasne zapisy ako cslink ,tak skylink R^ R^

WADER
Registrace: 12/2009

hm to je divny mam doma jednu kartu rocni 1mes.film+1mes. mix a normalne vse jede jenom na nekterych kartach neprisly zapisy na sport 1+5,eurosport,nova sport,spectrum,dokumentarni a pripodopisne psal jsem na cslink a zadna odpoved tam nevim vcem je chyba

giuvine
Registrace: 8/2007

Pri tej karte ani sportove a dokumentarne programy nemaju ist (nie su v baliku Mix)..isli by ti iba pri tej druhej karte,ktora ma mesiac baliku Total po registracii

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog

Prober se krvavý pse, protože vůbec nevíš co na kartách jede a nejede a meleš tady akorát blbosti :dead: :razz:

technikTKR

giuvine

MIX (MTV, Film+, Disney Channel, Minimax, CSmini, CSFilm, AXN, AXN Sci-Fi, AXN Crime, XXX Xtreme, Leo TV

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Takového retardu jsem dlouho neviděl :)

@giuvine
Takové ty černé klikyháky na bílém jsou tzv. písmenka. A ty se dají číst. Učí se to v první třídě ZŠ.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

technikTKR

Jediny kto tu melie blbosti a nevie o com toci si ty (co si potvrdil sovjim prispevkom hore)..najskor si prestuduj ponuku a potom rad mudrlant ;)

Blooddog

@Blooddog
giuvine by si s technikem mohli podat ruce ;)

Tomik535

A bezmozek Tomik zase s retardovaným krvavým psem :laughing: :laughing: :laughing:

technikTKR

Ano, takový argument se nedá vyvrátit. Naprosto jsi mě přesvědčil, že opět víš o čem mluvíš.

Tomik535

Tvoje nízká úroveň inteligence se prostě nedá přehlédnout, takže je jasné, že vím o čem mluvím :laughing: :laughing: :laughing:

technikTKR

Musím s tebou opět souhlasit. Čte to se mnou i můj šestiletý syn a říká, že tvé vysvětlení zní docela logicky R^

Tomik535

Roční karta 1 měsíc Film a 1 měsíc Mix, neomezená karta 1 měsíc Total a 2 měsíce Film zdarma, tato lhůta začíná dnem registrace. Jinak co má jít se dá kdykoli ověřit na stránkách poskytovatele služby.

sirda
Registrace: 11/2006

Techniku

prosím tě-vždyť ti to není třeba,neomezená-přesně jak píše sirta,aktivace minulý týden ,bez problémů !!!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra