![]() |
|
Dreambox a přehrávání v cizím počítači na netu.Pokud se do mého Dreamboxu kamarád ze svého PC přes internet připojí (Musím mu to samozřejmě dovolit) tak vidí webové rozhraní mého Gemini 4.7Může přepínat programy, prohlížet EPG a podobně, ale nejde mu přehrát přes tlačítko VLC video (program). VLC má nově nainstalováno a když klikne na VLC v rozhraní Gemini tak dostane hlášku : VLC se nepodařilo otevřít MRL http://192.168.1.5:31339/0,0c80,0c81,0c82. Zkontrolujte logy pro detaily. Při prvním pokusu dostal mi napsal "když kliknu na vlc, tak se ztáhne soubor video.m3u" Poradil jsem mu aby dopsal za exe ve Vlastnostech VLC řádek --intf wxwin --extraintf=http Ale pořád nám to nejde. Poradíte mi někdo prosím jak na to? |
Kema
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
RE: Dreambox a přehrávání v cizím počítači na...Hlavně si uvědom, jaký máš upload na tvé lince. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Dreambox a přehrávání v cizím počítači na...upresni pripojenie buď cez internet alebo cez lan , domáca sieť. Ak máš pomalé pripojenie tak na to zabudni. Za ďaľšie cez aký webový prehliadač.Nie všetky to zvládajú. Mne to cez operu nechce ísť, ale cez mozilu žiadny problem.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Dreambox a přehrávání v cizím počítači na...Prohlížeč na druhé straně je Chrome.Linka u mě - UPC 10/1 Mega Druhá strana ADSL 8 mega. Upload nevím. |
Kema
![]() |
|
RE: Dreambox a přehrávání v cizím počítači na...Druhá strana to zkouší v IE a píše" VLC stahuje video.m3u a web-x-tv stáhnul ten plugin, ale černá obrazovka" |
Kema
![]() |
|
RE: Dreambox a přehrávání v cizím počítači na...Tak nevím, co řešíš. Upload máš 1 mega, znáš nějaký program, který vysílá v tomto datovém toku??? Potřebuješ to hnát přes nějaký server, který ti to zkomprimuje. Něco se kdysi řešilo na cssf. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
KemaPřesně platí to co psali kluci nademnou upload 1Mega nestačí.Vím že to funguje třeba v DM 7025 ale není to jednoduché nastavit musíš mít našlapané pc. Je to na posílání stremu z DM do pc ve kterém běží VLC který zkomprimuje data na kupř. 100kB/s a pošle na cílový PC skrz internet. -Na PC fungující WEB server s PHP -CZrestream package SW pro PC -Připojení do internetu s uplinkem víc než 100kB/s Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Dreambox a přehrávání v cizím počítači na...A máš V dreame nainštalovaný VLC ? bez toho to tiež nepôjde. A tebe to ide ?vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Dreambox a přehrávání v cizím počítači na...Mě to jde normálně.Dokonce jsem zjistil že VLC přehrává i ČT HD. To je Super :-) Dreambox 7020 samozřejmě pouze zvukovou stopu. |
Kema
![]() |
|
RE: Dreambox a přehrávání v cizím počítači na...či ten tvoj kamarát má vlc prehrávač. boha mne to tiež ide ale nie cez chrome ale cez operu však si to pozri http://willsonrock.webovastranka.sk/image/index/vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Dreambox a přehrávání v cizím počítači na...Kamarád má VLC - čerstvě nainstalovaný. |
Kema
![]() |
|
RE: Dreambox a přehrávání v cizím počítači na...tak potom nuž len iný webový prehliadač. A chybu nech hľadá u seba.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Dreambox a přehrávání v cizím počítači na...Jak nejednodušeji dostat obraz z TV do internetu!Vemeš webovou kameru zapneš telku a nastavíš webku připojíš se třeba přez skype :laughing: Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
vyskušajspustiť cez program dreamstream, ja ho pouzivam ide v pohode, samozrejme aj VLC, oneeeee ja nemam v dreame VLC a ide to cez firefox bez problemov /SF Team img final/ |
dm666
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
RE: Dreambox a přehrávání v cizím počítači na...No, hlavne mu povol port 31339, pro proces streamts....Pak muzes testovat. :))) |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
RE: Dreambox a přehrávání v cizím počítači na...Jo a taky IP adresa v URL bude z "venku" samozrejme vypada jinak, nez http://192.168.1.5:31339/0,0c80,0c81,0c82.To da prece rozum. |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
![]() |