Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Diablo2

Zdravim sat fandove,neviete mi niekto napisat co aktualne funguje v module Diablo 2 v emu, teda ci tam este funguju SFI z hotbirdu,ide v nom na Siriuse Viasat v Nds Soft NRK1,2,atd Idman tv z Turksat 42east mam Arivu 200 ale tam tento program neviem odkodovat,ako funguje v diablo 2 Karta Skylink ICE,TNK pl,Helo HD. dakujem vopred za kazdu odpoved! R^

Ariva 202e

Frankovic
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Diablo2

SFI jde určitě,Viasat nemohu odzkoušet, Idman ok, Skylink ICE nešlape.

VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E

tkan
Registrace: 12/2007

Diablo2 (# 114)

Jasan ze jde Viasat v NDS NRK 1,2 a taky 4,5,6 , a celej paket dupe , a taky jde sky itali , sky digital , Spanelove , Svedove, Portugalci , Brazilci , vo Amerikanech ani nemluvne , svechno slape jen kdyz se chce a sou prachy .....

satak
Registrace: 1/2006

Kdy bude už konečně dibolo3.To bylo očekávání,jak tu budou z Německé +Polské provinence a skutek,utek,bohužel. Rv :laughing:

zzaner
Registrace: 9/2006

Pro SATAKA. Mě by stačili ti Italové, chce se mě, prachy by se našly jenom nevím jak na to. Prosím, pomož.

laduh
Registrace: 1/2007

Většinou,pokud něco chceš,musíš zdílet.Pokud to tvůj příjmač umí a máš od koho.Jinak asi ,bohužel! :lookaround: ??

zzaner

zzaner

Nikde není priorita sdílení,u mě je priorita co chci tak si opatřím ať němce,švýcary,poláky,nebo Holand,nebo i modré z nebe :laughing: :laughing: jenom chtít a začít se starat.A jsem nezávislý na někom.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Každý není "HERY",bohužel,ale je možné vše,pokud máš přebytečné peníze(to znamená,peníze,které můžeš vrazit do sat.přijmu)Většinou máme každý jiné možnosti,bohužel. :)

zzaner

Takže zase nic. To je jako když rybář chytne krásnou rybu a zase ji pustí, ulovit HD stanici a když přestane fungovat, lovit znovu. Ne? Ikdyž to něco stojí.

laduh
Registrace: 1/2007

Diablo2

Jo hochu tak to ses na spatny adrese s radama , tak jedine mne tak asi napada zdileni , znam koliky co to maj

satak
Registrace: 1/2006

Diablo2

Já je znát nepotřebuji,mohou mě trhnout a mám taky co potřebuji,je to asi jenom o tom co chceš a jak si to přizpůsobit,nebo kolik do toho vrazit.A to mě vůbec nezajímá,hlavně,že co potřebuji,to mi chodí,oproti těm co by chtěli skoro vše zadarmo!!! a jsou :ogre:

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Já se zase těším na dábla 3.Je to nějaká nuda. :)))

zzaner

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra