![]() |
|
Fotogaleria THXKOCo poviete na ten moj zazrak?Este skusim miesto 1W dat 8W len neviem ci ten fox movies tam vydrzi dlhsie!T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: Fotogaleria THXKOten multifeed držák je moc pěknej. líbí se mi ta šíře záběru, něco takovýho bych potřeboval. to je vlastní úprava nebo se to dá někde koupit?Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Fotogaleria THXKOsu to dva univerzalne multifeedy vantage ktore kupis na internete.Nepatrno som zabrusil drziak aby vosli do profilu na drziakuT90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
na okoto mas urobene celkom dobre. skor ma zaujima prakticka stranka a sice mame to urobene obidvaja skoro podobne. teda umiestnenie parabol na dome a ako to riesis v zime ked sa zosuva zo strechy vecie mnozstvo snehu, pretoze mne to robi problemy...rozmyslam paraboly umiestnit inac...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Fotogaleria THXKOMam to takto nahodene cca mesiac takze sneh som este neriesil,ale mal som to predtym na motore tam bol problem z vetrom.Sneh mi problem nerobil.Problem budem mat ked pojdem do zahrady osadzat novu gibertinku 155*166 ktoru chcem namontovat na stoziar o vyske 3metre to bude ina sranda!T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: Fotogaleria THXKOano, niečo podobné som mal aj ja na Gibertini 100 cm, z dvoch vantage som nahodil po tuším 6 lnb, teraz mam Toroidku tak 100 cm oddychuje a plánujem to nahodiť na motor.Ešte snád jedna otázka: pri silnejšom vetre ti to "netancuje"? vieš ono je to dosť ťažké vpredu, u mňa na gibertine to trošku "tancovalo" ale problémy z príjmom neboli nikdy lebo som mal na to dostatočnú rezervu, ale ináč pekné uznávam a hlavne dúfam aj plne funkčné. R^ :) 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: Fotogaleria THXKOSamozrejme ze plne funkcne inak by som to sem neposielal!A pri verte som bol prekvapeny,drzalo.Asi preto ze drziak je urobeny precizne z dvoch joklovych profilov.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: Fotogaleria THXKOvieš ono záleží aj na mieste kde je to nahodené, ja som to mal na rovnej streche,mieste, teda mieste kde bývajú vetry jak s.v.i.ň.a , aj Gibertini je precízna parabola ale opakujem aj u mňa vplyv na príjem nebol žiadny.Ináč tie držiaky Vantage fakt nemajú chybu.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
THXKOmoc sa my paci tvoj napad ale mam jednu otazku,ked ty pada snech zo strechy neznici ti parabolu?Parabola gosat 80fe lnb Golden interstar, primac Golden 7800, Dmsis320, Opensat9500, motor sg2100, karta Skylink a Gital.
|
milan007
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
milan007citaj co pisem lebo uz som to pisal ;)T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
parabola 160cmak ju das do galerie urcite nebudem sam koho bude zaujimat ako si vyriesil kotvenie stozaira paraboly. asi rozmyslame podobne, pretoze v zahrade mam 185cm parabolu a kvoli vetru som ju dal na 1,5m stoziar, takze parabola je skoro na zemi. avsak kvoli tomu mam problemy s kosenim travy, ked min.rok napadlo viac snehu spodok paraboly bol v nom ponoreny, to vsak nevadi ale vadi mi ze parabola smrdi lebo ju stale ostiava moj pes...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31Nemam v plane okolo stoziaru davat sponovacie drôty.Myslim ze to pôjde aj bez nich.Aspon myslim.Stoziarik som prave dozvaral a nastriekal,len neviem kolko mam dat betonu.Chcem dat do zeme rulu o priemere 102mm a 15mm ktora bude 1,5m v zemi a kazdy 1m bude zosrobovana.Na vrchu bude rura 0,5m ktora bude vycentrovana na sroboch aby bola vo vodovahe.Myslim ze 10-15mm stena stoziaru sa nebude knisat na troch metroch.Ci hej? :lookaround:T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
@THXKOved prave preto ma zaujima ci tvoje dielo zverejnis v galeri a pripojis komentar z praxe...kedysi davno pred 89tym som studoval a existovali normy CSN a mam zato ze na vysku 3m ak dobre pametam by malo byt kotvenie...vsak fyzikalno matematicky vies vyratat aky tlak vyvynie vietor trebars len pri 60km/h rychlosti na plochu o priemere 1,65metra...v 1988 som mal na balkone parabolu 1,85m a pri silnejsom vetre mi skoro odrapilo balkon...cosi sa mi mari ze pri 80km/h vetre bol tlak na tuto parabolu okolo 2tony...je to uz davno, ak sa mylim tak ma oprav...tesim sa na tvoju fotogaleriu so stoziarom 3m a parabolou 160cm.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Fotogaleria THXKOsamozrejme to zverejnim do galerie ked to dokoncim.A jasne ze to radsej predimenzujem ako by to malo utrhnut!Zdravim vsetkych co sa tomuto venuju ako ja!T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
Proč 3 metryvysoký stožár, co se tím získá?? Nemůže stát rovnou na zemi?Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
samorostpreto lebo pred parabolou mam na susedovom pozemku sopu.A ked to vsetko chcem dat do rohu zahrady(mam mali pozemok) tam ratam vysku tuji a aj to musim brat do uvahy ze parabola bude na polarmounte kde potrebuje aj patricny vyhlad.Tak mi vychadza stoziarik 3metre.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: Fotogaleria THXKOV zástabě to většinou jinak nejde,bohužel,každý si musí najít místečko s výhledem.Někdy je to holt těžké také místo najít. |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
![]() |