![]() |
|
hbo hd skylinkzvuk mi nesedi s obrazom, na sd verzii v pohode. Je to len u mna? Vantage 7100 :scared: |
Pufo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: hbo hd skylinkPotvrzuji, mám Technisat a to samé. Trochu jsem to srovnal nastavením synchronizace. Na začátku filmu se rozpadl obraz a od té doby to nesedí.TechniSat DIGIT HD8-SX, Skylink
|
mjan
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
RE: hbo hd skylinkPotvrdzujem - G-Force, hotova katastrofa ! |
Hannibal
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
RE: hbo hd skylink(nevhodné slovo) sosnu si to v HD z netu a toto je posledni mesic kdyz jsem skylinku za HboHD ZAPLATIL |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: hbo hd skylinkProblém je u VYSIELATELA |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
RE: hbo hd skylinkPotvrzujiTak že anomálie s HBO HD stále pokračuje. Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: hbo hd skylinktam musejí mít vybavení v tý maďarský centrále HBO :))) myslím, že by se každej divil, jak to tam asi vypadáVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: hbo hd skylinkJa mam HBO HD sice pres kabelovku ale podobne problemy nepozoruji nevim od kud ji odebiraji ale problem hbo to asi nebude co? |
Tielk
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 146 |
![]() |
|
RE: hbo hd skylinktěžko říct. každopádně teda za tohle platit 300 měsíčně je docela dost při těch problémech. radši nějakou cizí platformu, fakt že joVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: hbo hd skylinktakže, co čapnout vortimonde? pravděpodobně asi Poláky, pominu-li nějakou výjimečnou šanci na SkyUK. poraď, prosím |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: hbo hd skylinkjá zatím vyčkávám a šetřím. už budu mít skoro 5 tisíc, což je u mě úspěch, protože obyčejně všechno hned utrácímVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
![]() |