Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SKYLINK ICE karty - nějaké nové info?

Jsou nějaké nové informace o tom, kdy a jakým způsobem dojde k vyřešení stávajících potíží s registracemi ICE karet? Nebo jinak - máte někdo odzkoušený postup na FERGUSON FK-6900 CR (nový panel)? Zkoušel jsem 2 softy (DVBEXTREME 616 NP PATCH i orig. 120 NP) a stále nic. Na netu je ticho po pěšině (poslední info je vyjádření Skylinku) a doma narůstá nervozita. Předem díky.

parson
Registrace: 6/2008
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SKYLINK ICE karty - nějaké nové info?

To by jsi chtěl moc od Skylinku o weekendu.....počkej možná v pondělí po ranní poradě,takže možná po obědě.......Opravdu blbá otázka na neděli....o Ferdovi nevím........a jak to tak vypadá dostává se ke slovu(aspoň tedy u nás)staré,ale dobré DVB-T.......Hezkou digitální neděli. :)))

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

SKYLINK ICE karty

ICE karty jdou naprosto bez jakýchkoliv problémů na přijímačích, které mají orig.cryptoworks čtečku a na modulech mascom a smard tv R^ a smaozřejmě na receivrech s čtečkou irdeto. Takže problém není na straně provozovatele Skylinku, ale na straně příjemce, který ..... :lookaround:

mini
Registrace: 7/2009

ne že by se nevyskytovali problémy i s oficiálníma dekodérama cryptoworks... to jako jo. ale tohle co máš doma je resívr s neoficiálním firmware a nemáš nejmenší nárok na žádnou podporu od providera.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Jak riak Vorti ... Ale ze budou problemy i na Mascomech s Crypto,to bych necekal..

Nick1612
Registrace: 1/2006

u mna na 2 stb bez problemov R^

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

ortony idu super pekne čitaju :)))

jopo166
Registrace: 1/2009

U mě taky ICE karty bez problému i v uni čtečkách (Argus miniIP i Ariva 200). Akorát u neregistrované karty trvá asi minutu než se načte karta pak už je přepínání mezi programy svižné. Registrovaná karta naběhne v okamžiku.

sirda
Registrace: 11/2006

Asi tak, prodáno 1 000 000 Skylin karet, asi 80 000 karet poctivým zákazníkům co mají ofico CW čtečku, nebo modul, a cca 920 000 karep pirátům, loupežníkům, vyvrhelům, co sledují Skylink programy přes nějakou uničtečku, a tím pádem neodvedli desátek Irdetu, no uznejte, těm ksindlům je nutno pořádně dupnout na kuří oko, za to musí přijít trest.
Jak si někdo mohl myslet, že stačí koupit si Skylink kartu, případně k ní balíček a dívat se. Omyl, nezaplatíš desátek Irdetu, máš smůlu. Co nám je do Irdeta, či CW, ty jsou v zájmu proviedrů, ne koncových diváků, furt to chápu jaksi těžce, je to spiknutí proti koncovým zákazníkům.

Nervoš

to by bolo vsetko pekne, keby... mam 2 ICE karty, skusal som ich v 4 roznych prijimacoch roznych znaciek + v origo CW module od vcera vecera, mnozstvo reautorizacii... vysledok ziadny, uz si zacinam mysliet (tajne dufat), ze to bude tou nedelou

jooky21
Registrace: 3/2007

To Nervoš

Hoď se do klidu ... Skylink má na balení karet jasně napsáno : Kartu vkládejte pouze do zařízení s dekodérem opatřeným logem CryptoWorks, kde zaručuje 100% funkčnost.
Kdo šetřil a koupil přijimač s uni čtečkou, tak měl tenkrá ušetřené na pivko a teď může jen šoupat nohama a čekat, co bude. :)))

SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE

4mk
Registrace: 5/2005

Soused koupil Topfilda SBI 2050 karta ICE.Říkal,že obraz někdy chvilku zmizí a naskočí nějaká hláška ohledně karty,nepamatoval si ale co to píše.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

Tyto hlášky se objevují na neregistrovaných kartách u několika přijímačů, např. Homecast S3000CR. Po registraci karty hlášky zmizí.

sirda

Registraci provedl v pátek tak jsem zvědav co bude říkat nyní.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

Kdyžtak podej zprávu jak to dopadlo.

sirda

@4mk

jsem v klídku.
Snad se trochu se v přijímačích vyznám, měl jsem a mám jich několik, ale žádný jsem nekupoval proto abych ušetřil, ale proto abych na něm měl dost funkcí, obrazovou kvalitu, vzhled a další. Ale myslím si, že 3/4 lidí, co o tom nemaj páru, kupovali na něčí radu, nejspíš na radu prodejců. Ti jsou v problémech nevinně.
A když už jsou tedy ty s uničtečkama tak špatné, proč to někdo nenapsal na odborném vlákně už dříve : Nehledě na to, že se furt prodávají, jako by se nechumelilo. A choděj normálně dobře.
Jen Irdeto s pomocí Skylinku je chce odstavit a prodat své licencodané a vabrat si desátek. Tak bylo myšleno.

Nervoš

Mam tu nekolik TF6000CR s ICE a nejedou. Je to prijimac s certifikatem skajlink redy.
Tak nevim nevim....
Ukazte me na trhu prijimac, ktery ma cyrptoworks, je funkcni, spolehlivy, ma rychly a fungujici servis a idealne PVR....
Nepotrebuju EMU, sdileni ani dalsi blbosti.

J a
Registrace: 7/2005

@J a: cože? přijímače s cryptoworks už se v podstatě nevyrábějí! ale správně by sis měl koupit cryptoworks MODUL. pak ani nebudeš mít problémy. myslím, že problémy někdo hlásil akorát u těch nejoblíbenějších modulů, který se prodávají za pár set různě v eshopech (ta cena má pochopitelně svoje důvody)

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Jak cože ?
právě proto že se nevyrábějí. Proto se ptám, když jsou skajlinku UNi čtečky osinou v zadku (díky nimž vydělal na milionu karet), jaké jsou teda ty kvalitní, fungujicí a servisovatelné přijímače ?
Teď tu mám třebas tu Dizipiu, ze zakodovaných programů skajlinku nejde nahrávat. Prý kvuli silicon čipu. PROČ ???

J a

http://www.mascom.cz/sat/_CI_moduly/_CryptoWorkMascom.htm
tento modul by mal byť ževraj ok s ice kartami

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

proč je čecháčkovi osinou v zadku koupit si za 1.200 modul? jinde s tím nemají problémy

vortimond

"máš doma je resívr s neoficiálním firmware a nemáš nejmenší nárok na žádnou podporu od providera."

vorti, a co do pekla ma spolecnost SkyLink s nakym dvb-s primacem? .. a uz jsem jednou napsal VZP nerikaji vubec nic o nutnosti dvb-s primace mat licencovanou ctecku, nebo cam modul ... mluvi se jenom o systemu podmineneho pristupu... naky marketingove logo "Skylink Ready" mi snad nebude vnucovat nakou znacku primace ... no to by sme dopadli...

at se dari, ahoj ;)

ps: a jestli se zapnou vsechny dovednosti karty ktera prijde na trh na podzim, tak si myslim ze majitele budou mit o srandu vystarano...

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

TOPFIELD TF6000CR, MASCOM, EUROCAM, OPTIBOXY (UNI CTECKA), ARIVA (dle softu), Homecasty atd atd

to vše má momentálně problém který po registraci odpadne

"JA" Ta Dizipia mě taky naštvala s tím nahráváním já blbec testl jen FTA a kódované vůbec..a pak jen telefony od zákazníků (naštěstí jich šlo do světa jen pár)

bryketa
Registrace: 11/2009

RE:Skylink ICE karty-najaké nové info?

Mám skylink kartu neregistrovanú a príjmač Edision Argus VIP kúpene od jedného predajcu v SK.Zatial mi to funguje je tam SW 1.2.67.Okrem toho mám Humax5500+ s CW tam sa to nedalo pozerat,vypadol obraz na niekolko minút!

Trnava
Registrace: 5/2009

v TF6000CR mam kartu cca mesic po registraci a jede tak 30munit a pak message zakodovany kanal.
Zakaznikoviu jsem zatim dal CSlink, stejnak chce jen zaklad. Ale k cemu pak nejaka certifikace.
A stejnak je to certifikace softu a ne prijimace.

J a

@Ja

Zkoušel jste tam znova poslat zápisy (raději i několikrát) mě to u TF6000CR pomohlo a šlapou jak mají (soft .83 )

bryketa
Registrace: 11/2009
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra