Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SKYLINK ICE karty - nějaké nové info?

Jsou nějaké nové informace o tom, kdy a jakým způsobem dojde k vyřešení stávajících potíží s registracemi ICE karet? Nebo jinak - máte někdo odzkoušený postup na FERGUSON FK-6900 CR (nový panel)? Zkoušel jsem 2 softy (DVBEXTREME 616 NP PATCH i orig. 120 NP) a stále nic. Na netu je ticho po pěšině (poslední info je vyjádření Skylinku) a doma narůstá nervozita. Předem díky.

parson
Registrace: 6/2008
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SKYLINK ICE karty - nějaké nové info?

CSlink podle mě žádné Irdeto/CW karty mít nebude - skončí CW a vyjede s Irdeto kartami. Karta na dva kód. systémy - no kdo to kdy viděl?
Taky jsem jednou! doporučil Skylink ICE (dražší o 300Kč než CSlink) - aby si známý vychutnal na chvíli HD programy - ale kdybych věděl že s tím budou problémy tak by kupoval CSlink kartu.

Standa2
Registrace: 5/2005

To Standa2

Více čti, už Vlado to pár příspěvků nad tebou psal ...

SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE

4mk
Registrace: 5/2005

To není Vlado,to je Fogovič :laughing:

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Jaky je vlastne rozdíl pro koncoveho zákazníka mezi staršími kartami a ICE kartami.Mam na mysli ,jestli kdyz pouzívam tu starsí jestli mne ceka do budoucna nakup te nove ICE .Proč bych si mel kupovat prave ICE kartu a upravovat fw.nejakým Fix pre ICE Skylink kartu kdyz mam uni čtečku a ta stara slape jak má.

RomanSz
Registrace: 8/2009

Ferguson FK6900 CR NP - nový firmware

Testoval jste už někdo, jestli se rozjede ICE karta (několik dní po registraci) ve Fergusonu FK6900 CR NP s novým firmware 121 NP? Vyšel dnes, měl by být (resp. hlavní změna ve firmware) speciálně na ICE karty, akorát jsem ještě nedorazil z práce domů, abych to testnul.

parson

Ferguson FK6900 CR NP - nový firmware

Takže jsem v sobotu testnul ten nový firmware a toto vlákno je možné uzavřít, neboť Ferguson FK6900 CR NP s novým firmware 121 NP a ICE kartou funguje (alespoň u mne doma).

parson

Firmware 121 ve Fergusonu se starym panelem mi dělal problémy s autorizací karty, musel jsem si ji vložit do přístroje s originální čtečkou CW a zaslat nové autorizační kódy, potom to zase funguje. Jinak u FW 121 mi nejde nahrávat na USB, FW 120 na nahrávání funguje, jestli se objeví problém s autorizací nevím, to se pozná.

petr555
Registrace: 6/2009
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra