![]() |
|
Satelitní přijímač na přístrojíchJsem si koupil Homecast HS 2100 CI a zjistil jsem, že se chová jak pacient na přístrojích. Když je vypnete, umře :))) Abych byl přesnější: když vypnu sat. př. z proudu, tak se smaže veškeré nastavení. Což o to, nastavení kanálů lze uložit na HDD a pak znovu nahrát, ale třeba nastavení formátu, Diseqc atd. se musí naštelovat znovu. To jsem teda ještě nikde a u ničeho nezažil. Je to vůbec normální??? Snad to nějaký nový fw pořeší.. :zombie: :scared: |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
RE: Satelitní přijímač na přístrojíchnesmíš mačkat zároveň Stand-by vypínač a zároveň ho odpojit od sítě (nejedná se o chybu, ale je to reset do továrního nastavení)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Satelitní přijímač na přístrojíchTakže když ho budu chtít vypnout ze sítě, tak ho mám "nechat běžet" ?? Hrome to by mě nenapadlo :) Díky. |
petr86
![]() |
|
RE: Satelitní přijímač na přístrojíchne. můžeš ho nejdřív přepnout do stand-by. ale musíš potom aspoň 5 vteřin počkatVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Satelitní přijímač na přístrojíchNo..včera jsem ho vypnul přes stand-by a pak jsem jel pryč, tak i ze zásuvky. Mezi oběma vypnutími uplynulo minimálně několik minut a stejně se to restartovalo... |
petr86
![]() |
|
RE: Satelitní přijímač na přístrojíchAle ještě to vyzkouším... |
petr86
![]() |
|
RE: Satelitní přijímač na přístrojíchJinak Reklamace !!!! Proč kupujete takové přijímače !!!Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
![]() |