![]() |
|
jakou antenu na DVB-TZdravím,mam druhou tv v podkroví a jen tak tam leží chtěl bych pro návštěvy nebo pro nějakou příležitost ji zprovoznit na DVB-T signal. existuje něco maleho jako přenosná anténa, že bych to dal k oknu nebo tak? nechci na střechu,ale neco jednoduchého,levného,funkčního. Jde u nas ted už i 2a3mux tak doufám že to půjde na jednu anténu je to vše z černé hory akorat jiny kanál. dík chlapáci |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: jakou antenu na DVB-Ta kdepak bydlis? panacku :-) treba v hk tojde na naslinenej prst |
*beda*
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 404 |
![]() |
|
RE: jakou antenu na DVB-Ttak to u mně asi na pořádnej hromosvod....ne vážně je to malá vesnice v údolí kousek od Trutnova východně :) spíš nechci něco koupit a pak to nepujde a běžte to vracet... |
tompr
![]() |
|
RE: jakou antenu na DVB-Ttak to budes asi do smrti po tme :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: jakou antenu na DVB-Tnechapu |
tompr
![]() |
|
RE: jakou antenu na DVB-Ttak to pripoj tam kde mas pripojenou tu prvni a nemusis kupovat nic :) leda kabel.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: jakou antenu na DVB-Tmam satelit do budoucna to připojim ale zatim zbytečny tv tam jen leží tak pro občasne použiti to chci napojit na DVB-Tspíš bych uvital od zdejších montážníku co mají zkušenost co koupit. jestli třeba u nich bych uspěl s vrácenim kdyby to nešlo... |
tompr
![]() |
|
RE: jakou antenu na DVB-TNo asi budeš muset koupit tu zázračnou skříňku zvanou set top box pokud již nemá tv zabubované dvb-tDreambox 7000,Dreamsky 6200,Illusion M2S-motor SG2100-5W-75E-Gital-Skylink
|
toto
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 648 |
![]() |
|
RE: jakou antenu na DVB-Tno řekl bych, že máš buď na výběr si na to někoho pozvat, nebo experimentovat. Nikdo ti předem nezaručí co ti tam bude fungovat a co ne. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: jakou antenu na DVB-Tak si v mieste s dobrým sig.aj na to http://www.zive.sk/prijimame-dvb-t-vyrobte-si-antenu/sc-3-a-286064/default.aspx , |
krega
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 193 |
![]() |
|
polske sitoja pouzivam stare dobre polske sito a je nasmerovana na Horizontal,aj ked dvbt ide vo V,od vysielaca som cca 30km,ide super sito nikdy nesklameAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: jakou antenu na DVB-T"sito nikdy nesklame"...kecy, kecy, kecy... za "nikdy" si dosaď "v mojem jediném konkrétním případě" |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: jakou antenu na DVB-TJá už v ÚL také na přání dával pokojovou anténu, ale nejdříve jsem si dohodl v electroworldu, že v případě nefunkčnosti ji můžu vrátit a vyzkoušet jinou. Naštěstí to fungovalo hned na tu první od hamy za 499Kč |
Jackass
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
RE: jakou antenu na DVB-T499 Kč za kus drátu, plast, pár odporů a tranzistor? joo to jsou kšefty... :) však vždycky se nejlíp vydělává na neznalosti kupujícího ;) |
davidkriz
![]() |
|
RE: jakou antenu na DVB-TTaké jsem nechápal proč chce pokojovou anténu, ale náš zákazník - náš pán :) a když mu nevadí, že se mu obraz rozpadne s každým zazvoněním telefonu či projedí autobusu okolo baráku, tak nechť má co chce. |
Jackass
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
RE: jakou antenu na DVB-TDocela mě překvapily reakce niku bublajs a spol. Takhle "tlouct hubou" umí kde kdo, ale poradit a kvalitně na tomto fóru už je druhá věc! Coooo? Co se týče antény mám starou anténu z roku 123 se kterou jsem nikdy nic nedělal, kvalitní set top box a síla signálu 78%, kvalita 95%. Ano malá přenosná anténa jako třeba zmíněná od HAMY existuje a funguje. Je ale vše lepší odskoušet, popř. s prodejcem dohodnout výměnu nebo vrácení peněz při nefunkčnosti antény. Dále u staré TV budeš potřebovat nejspíš i set-top box. Ten stojí řádově okolo 800-1000 Kč kvalitní. |
Dave
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: jakou antenu na DVB-Takorát že ty procenta co tu vypisuješ jsou uplně kničemu, asi jako bys měřil signál a kvalitu v hruškách a jabkách :DA jestli pokojová anténa funguje nebo nefunguje není zásluha tá "antény", pokud "funguje" pokojová "anténa" tak tam bude fungovat i kus drátu... fungovat může cokoli a nemusí se to nazývat "DVB-T anténa 40dB Hama, Philips, Sencor....." nebo já nevim co.... :D takových nesmyslů jsou plné regály. |
davidkriz
![]() |
|
RE: jakou antenu na DVB-TStaré ,,dobré´´ polské síto, co je to za nesmysl? :laughing: |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
![]() |