Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

DVB-T Buková hora

Od včerejška sleduji, že mi občas mírně "zakostičkuje" obraz z 58. kanálu (Nova, Prima). Předtím se mi to nikdy nestalo. Jak to jde Vám? Je to poklesem signálu nebo počasím? Ostatní kanály jsou v pořádku...

quick
Registrace: 7/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DVB-T Buková hora

Jak na Střekově, tak i pod Holoměří dnes bez kostiček.

Jackass
Registrace: 9/2008

Kladno, vše OK...

DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),

pigfucker
Registrace: 5/2008

tak to fakt nevím v čem je problém. půl roku jedu na signál z Bukovky a do včerejška v pohodě bez jedinýho problému i za zhoršenýho počasí a jak včera tak dnes se obraz mírně rozpadá. a signál mám na 80 procentech...

quick
Registrace: 7/2009

to bude tím, že to je "80procent"... ono se totiž podle toho nedá zjistit vůbec nic...

davidkriz
Registrace: 8/2009

80% opravdu nic neznamená, jsou STB které ukazují 100% a přitom koukáš na tetris :) . Pokud ti to půl roku šlapalo bez problému, tak bych si zkusil půjčit od někoho STB a pokud to bude OK tak prověřit rozvod jestli někam nenateklo nebo něco nezoxidovalo popř. jestli se ti nehla anténa.

Jackass
Registrace: 9/2008

a jsou STB co ukazují maximum třeba 55procent a dál nevylezou ani kdybys jim na vstup připojil 10kW PA :D

davidkriz
Registrace: 8/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra