![]() |
|
Argus mini a ITV HD ......zatím pouze obraz bez zvuku ale bohužel bez zvuku i na jiných kanálechNa netu se objevil settin,který sice obsahuje pro argus mini ip ITV HD,ale bohužel tento setting rozhodí zvuk na všech stanicích včetně ITV HD Zatím není pro Arguse mini ip řádný editor...protože: bud chybí v alieditoru nastavení video type nebo v seteditu nastavení AC3.... zajímavostí ale je,že když se přepne na rádio na 28,2E tak tam je stanice 10510 v ac3 a měl by to být zvuk ITV HD:-))) je pravděpodobné,že brzy bude nový editor,ale... Alieditor (starší ver.) má sice skript kde se dá nastavit skoro vše,ale není zcela komp. s argus mini ip ale s argus vip na Řeckých stránkách se sice objevil jakýsi postup,ale ten je zdá se zcela zcestný... Kdyby někdo našel funkční postup na přidání ITV HD,prosím napište to,díky hezký den Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: Argus mini a ITV HD ...v tom SetEditu to funguje, ale nesmíš vytvářet novou stanici. musíš upravit to naskenovaný rádio.http://img638.imageshack.us/img638/3482/itvhd.jpg Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
vortia je to set přímo na mini ip? pošli mi prosím na cb21@seznam setting jestli ho máš kujů:-)zvuk ok? Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: Argus mini a ITV HD ...tady ho máš. měla by stačit ta zkušební verzewww.setedit.de/SetEdit.php?spr=1&Editor=113 Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Argus mini a ITV HD ...Kdyby někdo našel funkční postup na přidání ITV HD.Manualne itv 1 HD Eurobird 1 - Astra 2A-2B-2D - 28.5 28.2° East 11426 H 27500 Video Pid: 3401 Video: H.264 MPEG-4 Audio Pid: 3402 Audio: Dolby Digital PCR Pid: 3401 |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
RE: Argus mini a ITV HD ...vorti díky,ale tam je tuším nekompaktní s 1.1.27 Tučnák EMUkterý je zatím nejlepší pro tento stroj...uvidim zkusim,ale myslim,že i toto jsem zkoušel bez úspěchu Valdi: díky,ale u mini ip je to trochu jinak...argus vip to najde bez diskusí:-) mini už nikolivěk ,tam je vše automaticky(ladění) Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: Argus mini a ITV HD ...U přijmače patří k zakldu:přidávaní mazání,upravování transponderů,pokud toto neumí,je to šunt.O kvalitě také hovoří nízký šumový práh.Umět přepínat,natáčet a aby čtečka (y)makala.Měl kvalitní napájení,včetně kondenzátorů.Dekodování je třešnička na dortu a dnes patří k dobrému tońu. :) :lookaround: ?? :lookaround: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: Argus mini a ITV HD ...Kdo je zaregistrovaný na sat-ulc.eu,tak je tam prý funkční postup.Ale překladač to jaksi divně překládá.http://www.sat-ulc.eu/showthread.php?t=306306 Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Argus mini a ITV HD ...@Zzaner:cela určitě to šunt není. Mně mile překvapil, rozhodně ve srovnání s Octagonem a jeho citlivostí (SRN?) není pozadu a sám víš, jak si 918ku v tomhle chválíme. Má prý stejný hlavní procesor. Nemám momentálně možnost s ním nic zkoušet, má ho dcera, ale časem tebou zmiňovaný úpravy TP vyzkouším, jinak vím, že editaci umí. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: Argus mini a ITV HD ...mmm..vypadá to,že to pujde tak,jak psal vorti,akoráte je zapotřebí stáhnout nejnovější ver 1.05 seteditoru...jako novinka je tam možnost zaškrtnout dolby:-) takový maličký znáček:-)no,snad to pujde,pokud ne,pak žádný zcela univer.prostředek,jak to tam nacpat není:-))) já tu mašinku mám a neměnil bych...sic není vhodná pro velké LCD (tak do cca 80cm úhlop. ale pokud je to navíc čistě monitor,je obraz supr....a ty funkce co má taky....jinak vše najde automaticky! krom itvčka:-) R^ Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: Argus mini a ITV HD ...ps: pokud to pujde,hodím sem postup....srozumitelnjšíDiablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
zzanerMyslím si, že by ses mohl konečně někde seznámit s Argusem, abys těch blbých keců a hanění konečně zanechal.Samozřejmě má vlastnosti, které jsi teoreticky popisoval a ještě hodně navíc. Možná by stálo za to, abys dorazil cca za měsíc na sraz sateliťáků a vzal taky nějaký svůj zázrak k porovnání. Argusy, za ty nízké prachy umí opravdu hodně a obraz jak víno. ITV HD je už taky díky cb21 O.K. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
ojoj1Promin´,ale já jsem to myslel všeobecně:toto co jsem napsal,platí pro všechny přijmace ,Tak se nedělej.Dnes to je jeden za 18 a ostatní beze 2 za 20.(bohužel) :))) Rv :lookaround: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
![]() |