Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

příjem signálu malé anténky pro DVB-T USB tuner

Zdravím, měl bych dotaz, jaké zkušenosti máte s malou anténkou, která se prodává v balení DVB-T USB tuner. Dá se chytnout na té malé anténě i signál z 15km vzdáleného vysílače. Díky.

dakri
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: příjem signálu malé anténky pro DVB-T USB...

Dá i nedá. USB tunery mají všeobecně nižší citlivost. Tak si udělěj svoji pořádnou i když pokojovku.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Jelikož mám s těmito tunery zkušenosti tak musím tak musím říct že citlivost je kus od kusu jiná, ale zase ne až tak hrozně..Tak z 20 ks je jeden s opravdu špatnou citlivostí.
Jinak bydlím u Náchoda a na tu 15 cm anténku chytím v domě Černou horu bez problému a Krasný s obtíži na parapetu. Jinak alespoň tunery co mám já podporují bez problému windows media cent. a 64bit win7 bez nutnosti instalování ovladačů. Pěknej den a ať se daří.

Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)

TRE
Registrace: 2/2006

dakri

Odpoved na tvoju otazku je,ze DA

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Zdravím,také mám malou antenku v přízemí do dvora naproti vysílači Žižkov,který samozřejmě nevidím.V notebooku mam Trio TV a musel jsem si koupit zesilovač za cca 500,-,jinak bylo vše mrtvé. Tak to je moje zkušenost. Krásný den

kovboj123
Registrace: 9/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra