Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink karta

Docela by mě zajímalo zda se karta dá po určité době /v základu bez zpoplatněných pořadů/někomu dalšímu prodat ?Teoreticky v tom není problém ale v praxi mohou vyvstat např. poté co si bude chtít platit nějaký balíček to by muselo jít přes prvního majitele nebo se to dá nějak přeregistrovat ?

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink karta

na strankach mas primo formular pro prevod na jineho majitele

tanabe
Registrace: 7/2010

Ak poznáš meno a heslo,tak majiteľa zmeníš raz,dva.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

RE.

JJ díky za infa ,a ještě jeden doplnující dotaz včera mi kartu blokli /po uplynutí 20 dnů/ted jsem se večer registroval což mi bylo potvrzeno ale zatím tma ,jak dlouho to asi trvá než to pustí ?

DVB

RE:

OK už to jde

DVB

DVB

Tak to Ti nabehlo rýchlo. Ja som s Homecastom s licencovanou čítačkou laboroval od včera večera a nič. Dnes som skúsil Openbox a po pár minútach to nabehlo. Tak rozmýšľam, že reči okolo licencovaných dekodérov sú žvásty najhrubšieho zrna. Aspoň zatiaľ...

emo53
Registrace: 3/2009

celej tenhle cirkus kvůli podpoře uni čteček může mít v budoucnu akorát jedinej výsledek: párovaný karty

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

v uni čtečkách vždy do minuty,v licencovaných vždy taky do rána

pierrepetr
Registrace: 5/2006

jo správně. je třeba se tvářit, že uni řešení je vždy funkční a nechat skylink aby se věnoval věcem, který jsou oficiálně podporovaný. softwarový dekodéry nikdy nebyly určený pro nejširší veřejnost jako alternativa k těm oficiálním, to českej obchodník zásadně nepobral

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Chlapi, čo vy ani nespíte ?..také časy odpovedí 03:43, 03:54 hod.

Milan C
Registrace: 4/2006

Lahka pomoc Cs-link

jukon
Registrace: 12/2007

Vortimond:
ceskej obchodnik zasadne nepobral i jine veci, proc je treba oznaceny modul Irdeto Cryptoworks, kdyz v nem karta ICE ani v Cryptoworks nejde jak ma. nekomu bych je kolikrat nejradsi nekam strcil, v pondeli cervenej, v utery zelenej, ... Proc kdyz vytahnu stary modry modul oznaceny jeste Philips tak ten chodi bez problemu a to same v UNI ctecce. jak je mozne, ze posloucham denne nekolik telefonu ze na karte skylink nejde zaklad nebo nektere kanaly ze zakladu v certifikovanych cteckach (Topfield TF6000CR), bavilo by Te takhle laborovat a resit veci za nekoho jinyho, pripada Ti ze je vse OK a pripraveny jak by melo? zlaty dvb-t a nastesti pro spoustu lidi stale jeste s dostacujici kvalitou i programovou nabidkou. nech si prosim Te ty chytry reci a vylevy nekam jinam nebo neco poradnyho delej misto sezeni u pc a stourani do neceho o cem vis kulovy, ver mi ze to neni moc super pocit pred zakaznikem, kdyz neco o cem jsi presvedceny ze bylo skutecne otestovane pred uvedenim na trh nechodi jak ma a zjistuje se to az za provozu, zkus se na to divat i jinak.

milanm
Registrace: 3/2006

Soughlas s milanem. Taky ve svém okolí pozoruji značný odliv diváků ze satelitu k dvbt způsobený těmito problémy s kartami, které si sami uživatelé nedokáží vyřešit a nabídka v pozemním digitálu jim zcela postačuje. Nemají zájem o žádné placené nebo neplacené cizí programy a navíc není potřeba pořizovat žádnou kartu.

sirda
Registrace: 11/2006

Omluva za překlep.

sirda

dvb-t má u nás velkou budoucnost jako základní zdroj příjmu. a když bude chtít někdo kvalitu, tak tam převládnou IPTV sítě (a kabelovky). tam nebude problém zařadit to, co lidi opravdu chtějí (barrandov hd, primu hd, markízu hd...)

vortimond

Taktiež suhlasím, ide o to že vzdy je všetko testovane pred tým ako to ide na trh, lenže bohužial niekto si počase zmysli že niečo zmeni na karte a už je to v haji, potom si predstav to vysvetlovanie zakaznikovy, ako ti je strašne luto že skylink niečo robi a že hadam sa to vyrieši. Zlate uni čitačky!!!

oli
Registrace: 10/2006

RE:Skylink karta

Hm tak jsem si přečetl celé vlákno a ani bych nevěřil že kolem toho bude toliko humbuku,pravdou je že DVB-T má na to že se zvlášt neplatí /základ/oproti příjmu ze sat velkou výhodu a budoucnost,jedinou výhodou u skylinku zatím je příjem sl kanálů ALE i to může skončit /viz poznámku na přiloženém letáčku karty kde u programové nabídky str.2 je pod hvězdičkou uvedeno plná citace :/Programy jen pro karty užívané na území sl republiky/tz. jakoby se skylink připravoval na možnost odpojení sl kanálů pro české uživatele i takto je to možné pojmout.pak už ovšem nevim proč je karta zpoplatněná takovouto částkou,jak to dělají němci že mají /daleko větší základ/ ve FTA a netřeba žádné karty stačí když doložím koncesionářský poplatek je to obrovský balík peněz ze kterého by měli platit i provoz na setelitu vždyt jim jde především o sledovanost a z reklam navíc mají další příjmy,proč se pak neplatí za DVB-T ?Postavení nových vysílačů také stojí prachy a nic se neděje .

DVB

Kdyby odpojili SK programy tak by tím akorát nahráli na příjem DVB-T protože TA3 vysílaná volně by to asi nevytrhla .
Nové vysílače na DVB-T se nestaví - vše vysílá ze stávajících ale provoz DVB-T je drahý - ve srovnání se satelitním - bylo to na TXT CT1 - jednalo se o vysokou částku - už nevím kolik Kč.

Standa2
Registrace: 5/2005

Po odpojení slovenských programů by si satelit pořídil už málokdo, snad jenom obyvatelé žijící v oblastech se špatným příjmem pozemáku a těch není mnoho.

sirda

pokud má skylink aspoň trochu rozumu, tak ta připravovaná HD stanice bude Markíza HD. tím by si mohl mírně napravit pošramocenou pověst

vortimond

Ďaľší poznatok o nových ICE kartách.Posledná séria sa chová následovne:Novú kartu prijimače načítajú rýchlo a bez problémov,ale po vypnutí prijimača a znova zapnutí už karte trvá až niekoľko minút dokiaľ nabehne obraz,po nabehnutí už zasa včetko ok,až do vypnutia prijimača.Podobne sa to chová aj po vytiahnutí karty z prístroja.Jedná sa o prijimače Openbox a Opticum 7101.V Showboxe 300 ide bez problémov,hoci showbox mi novú ICE kartu nenačíta ani za deň.Vyskúšam to ešte na Homecaste,uvidím ako to pôjde tam.Ale prvé Ice karty sa takto nechovali.No vypadá to asi tak,že Skylink momentálne príde o dosť zákazníkov,ktorí teraz chcú radšej CS link.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Mě nabíhá dlouho nezaregistrovaná karta ICE hlavně v HD přijímačích, mám ještě starší ICE kartu již zaregistrovanou a ta nabíhá rychle.

sirda

Já mám velmi starou kartu a za sk programy jsem platil navíc,kdyby je odpojili tak jsem vyhodil prachy do luftu?to snad je napadnutelné ne?je mi to sice fuk jelikož mam i sk kartu,ale jen mě to tak napadlo.

kiss
Registrace: 7/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra