![]() |
|
Markiza HD a nezaujem SkylinkuNerozumiem tomu,preco v Skylinku nemame Markizu HD.Ked padlo digi,ako sa tu Glisnik chvalil kolko kariet predal a co mi z toho,je mu vela dat pre slovakov prvy HD kanal (ak neratam nestabilne vysielanie STV3 HD )? .Alebo co je sloovenske to ostravakov moc nezaujima? :(( |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
RE: Markiza HD a nezaujem SkylinkuPodle mě má strach aby nedopadl jako s Nova sportem a PL.Těď je to kanál k ničemu... |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
Softex už má Eurosport 2 HDDiscovery Channel HD**, Eurosport HD**, Eurosport 2 HD** (od 1.10.2010. |
robokop
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 430 |
![]() |
|
robokopNenapísal si jednu dôležitú vec,kde to bude,ale predpokladám,že na CSLinku.Ak to bude pravda tak Skylink by mohol ESP.2 HD preberať od CSLinku a finito kapito R^VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 722 |
![]() |
|
kostik123IPTV - kabelová televize. |
robokop
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 430 |
![]() |
|
RE: Markiza HD a nezaujem SkylinkuSorry,to som prehliadol.Ale neverím,že by bol ESP.2 HD.A to ma tak se... :bomb:VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
RE: Markiza HD a nezaujem Skylinkuneboj,dočkáme se... |
TDHenry
![]() |
|
RE: Markiza HD a nezaujem SkylinkuSe probuďte...několikrát Glisník veřejně říkal, psal, že ESP2HD nebude, protože je drahý a vy si tu melete svou pořád dokola jako d......é. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
RE: Markiza HD a nezaujem SkylinkuPreco by nemohol byt??? Po zvyseni ceny balika HD + :)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Markiza HD a nezaujem SkylinkuAko je potom možné,že asi cca dva týždňe dozadu mi Skylink na môj dotaz na ESP.2 HD odpísal,že rokovania z ESP.ešte stále pokračujú!Ešte to nieje stratené,možno zľaví z ceny,ale neverím tomu.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
RE: Markiza HD a nezaujem SkylinkuA kdo si ho předplatí? Pár plaček tady z fóra??? |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
RE: Markiza HD a nezaujem SkylinkuVšichni co byli zvyklí na PL! |
TDHenry
![]() |
|
petr121Velky rozdiel v pocte abonentov teraz/potom by nebol ;)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Markiza HD a nezaujem SkylinkuOsobne si myslím,že určite by narástol počet abonentov ak by tam bol ESP.2 HD.Čo sa týka mňa tak určite i keď balík HD mám aj teraz.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
RE: Markiza HD a nezaujem SkylinkuInak neviem preco neskusia pridat kludne program od ineho privideram, aj z inej druzice. Napr. ten ESP 2 HD z Cifry+. VEd z 23.5E na 13E si dosilha kto chce aj na malej parabole a mnohy maju motory. Ved ked zakaznik chce, lepsie ako mu Skylink karta odkoduje program aj z inej druzice ako ked take program vobec nie je. Kto by mal velky zaujem, tak si to nasilha ak uz davno nema - ved naklady na to su skoro na urovni jednej mesacnej platby za multi. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: Markiza HD a nezaujem Skylinkuja len by som rad doplnil i redakciuhttp://www.satro.sk/downloads/Cennik_zariadeni_10v08.1.pdf aby zase nedochadzalo k fantastickej spravicke, bez celkovej predstavy vsetkych poplatkov... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Markiza HD a nezaujem SkylinkuESP2HD je neskutocne drahy preto ho skylink neda, vyjadril sa uz Glisnik treba sledovat parabolu.cz, a s polskom by som to neporovnaval je to o dost vacsi trha ako cele cesko a slovensko do kopy |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
RE: Markiza HD a nezaujem Skylinkunejlepší je MGM HD. tahle stanice s klasickou tvorbou prudce stoupá v ceně, jak se rok od roku natáčí ve filmovém odvětví pořád větší množství braků.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Markiza HD a nezaujem Skylinkušak by ste tú maru ani nepozerali v hd tak načo vám jev skylinku ;) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Markiza HD a nezaujem SkylinkuNajlepšie je na tom to blúznenie a vyplakávanie úzkej skupiny "HD-fanatikov", ktorí sa stále myslia že sú nejaká masová väčšina. :)))ZOBUĎTE SA! Uspokojenie slovenského a českého trhu spočíva v rozšírení SD-kanálov a Skylink i CSLink to dobre vedia. Máte vôbec potuchy kolko je na Slovensku a v Čechách "SD-divákov" oproti Vám??? Rv |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: Markiza HD a nezaujem Skylinkukazdopadne nech uz niektori konecne pochopia, ze takisto ako ma vyznam Nova HD, CT HD ci ZDF HD, tak ma vyznam aj Markiza HD...ci uz je vysielany obsah native alebo nie, obraz je vzdy lepsi |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
Nibiruv podstate si napisal pravdu, no ako to byva v zivote s jednym "ALE"... ci sa to SD divakom paci alebo nie, HD je uz neaky ten cas sucastnost a nie buducnost ... to ze nase TV zaspinkali dobu, a niektore TV si vystacia s formatom 4:3, je skor na plac ako na smiech ... to ze v pripade pokazenia CRT si v obchodoch vyberiete uz len z LCD, LCD LED resp Plazma technologie je fakt, a ze je problem vybrat to vie kazdy kdo tu torturu postupil ... to ze CR/SK je hodne s(nevhodné slovo)ficky trh, a asi nikdy si nezvykne na extra platenie HD je fakt tiez (tu by som dal do pozornosti zaujimavy fakt, ze pomerne hodne odkazov na rozne rapid sluzby pochadza z CR/SK for ... a potom sa tu niekto stazuje ze HBO nenakupuje ... budme radi ze to este u nas nezavreli .../ ... to ze CR/SK by radsej dalsich 10rokov radsej EMU niektorej z nasich platforiem je fakt nepopieratelny tiez ... a to ze v tomto priestore ma niektora zo spolocnosti manevrovat, a vyhoviet aj stavajucim SD ale i do buducna rozmyslajucim HD priaznivcom je pomerne tazke, ak az nemozne a z toho vsetkeho je mozne vidiet ze nastup HD v nasich koncinach je na dlhe lakte HD mi pride ako pred par rokmi mobilne telefony... este teraz vidim ako mi jeden znamy tvrdil ze on v zivote si mobil nekupi, pretoze ho nepotrebuje, a par rokov po? .. bez mobilu uz nejdeme ani na miesto kde i kral musel ist peso... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Markiza HD a nezaujem Skylinkualfasex:To je samozrejmá vec, že má HD budúcnosť ale situácia je taká aká je. S Tvojim príspevkom inak súhlas. R^ |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: Markiza HD a nezaujem SkylinkuPokud nekdo z Vas tu distribuci Markizy HD bude platit da ji tam Skylink okamzite. Nebo pokud si to bude platit samotna televize ... ale ona jaksi nechce.Jeste k jednomu nesmyslu: na 12109 nejsou sireny 2 Eurosporty, stream je jen jeden, jsou tam pouze dva virtualni kanaly, jeden pro CZ/SK a druhy pro NL. Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: Markiza HD a nezaujem Skylinkupro robokopPředstavu máš pěknou ale skutek je jiný .Mají přidat snad je SD programy co jsem četl od 1.10. 2010 tady máš něco k eurosportu 2 https://www.parabola.cz/zpravicky/12424/skylink-eurosport-2-zatim-nebude-je-drahy/ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |