Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Příjem CZ programů v Katalánsku.

Zkoušel někdo příjem CS link, Skylink v Katalánsku?

stj
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Příjem CZ programů v Katalánsku.

v Katalánsku nevím, ale vedle v okrese na Slánsku není problém, už jsem tam toho pár namontoval.....ale dost legrace, podívej na netu na pokrytí a uvidíš, že by neměl být problém....

DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),

pigfucker
Registrace: 5/2008

No mrkni na mapu pokrytí,ale asi to nepujde

pit178
Registrace: 11/2007

Ptal jsem se, zda to někdo zkoušel!!! Transpodéry s českými programy na Astře 3B zřejmě vysílají v Evropském svazku. Panevropský svazek pokrývá Španělsko celé včetně Kanárů. Já jsem však na 60 parabolu nic nezachytil. Anglická liga na SKYBOX na 28E tam jede i na tu 60...

stj
Registrace: 1/2007

Mozna tak tak na 110-120cm talir

Zkus nastavit antenu co nejpresneji podle nejakeho silnejsiho TP na dane druzici (napr. 12110H, panevropsky svazek) a pak lad 12525V (transponder CT1, CT2...). Uvidis, jestli prijimac ukaze alespon nejakou kvalitu (ne uroven!) signalu. Ja prijimam 12525V, 12565H se 125cm parabolou Gibertini v Helsinkach, a to je take hodne mimo oficialni vyzarovaci diagram. S 80cm parabolou nebyl obraz ani zvuk, ovsem prijimac ukazoval par carek na indikatoru kvality signalu.

namorvx
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra