Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Jakou satelitní techniku pro připojení 2TV

Dobrý den, mám prosbu, potřebuji do nového bytu v panelovém domě připojit dvě TV na satelit. Výhled na všechny Astry mám perfektní a ukotvení paraboly by mělo být bez problému. Takže bych potřeboval poradit, s parabolou pro 2TV tak do 60cm a nějakých dobrých příjímačů, asi pro každou TV zvlášť, jinak to asi nepůjde. Kartu budu používat SkyLink nebo CSlink.
Cenu tak do 5000Kč bez karet.
Předem všem děkuji za každou radu. R^

Arcanium
Registrace: 7/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jakou satelitní techniku pro připojení 2TV

parabola do 60 cm alebo TV do 60 cm ? Dobrý prijímač (HD) do 2000 Kč neexistuje!!! Všetko (bez kariet)za 5000 ? čo si sa zrazil s koňom?

lubomir63
Registrace: 6/2006

za tuhle cenu je to asi fuk, tak treba 2x Topfield TF6000CR (nova serie ma i sitovy vypinac), parabola 600x460 PRO 67 Panorama (lepsi nez klasicka 60cm parabola), LNB twin, nejaky drzak a mas to do 4000Kc, za ten zbytek si nekoho pozvi na montaz a serizeni ;)

milanm
Registrace: 3/2006

nebo systém multiroom
http://www.kramky.cz/digitalni-televize/digitalni-satelitni-komplety/komplety-pro-2-tv/komplet-multiroom-pro-dve-tv

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Doporučuji zavedenou firmu

http://www.omko.cz/?satelitni-komplet-tf6000cr-pro-tv&kod=KOMTF6000CR2

radek1
Registrace: 1/2006

Lubomir63 - parabolu do 60cm, je to si myslim logicky napsane.
-HD prijimač nechci, nemám HD televizi, takže by mi to bylo na nic. A na aukru jde i s HD sehnad za 1600kc, takže bych tu moc reříkal že neexistuje. A s koněm jsem se taky nesrazil!.

Milanm - nevypada to zle, ještě uvidím, jinak držák u mě není problém udělat, dělám s kovem každý den a zapojení už bych taky nějak zvládl sám.

Drobečkovi a Radkovi1 díky za odkazy.

Arcanium
Registrace: 7/2007

no jo, moc bych tomu neveril, ponevadz aukro to je vetsinou jenom samy corkar a podvodnik, a dej si pozor jaky komplet budes kupovat napr od maleho z chrudimi si dej pozor na kartu a z omka topfielldy s ice funguji hodne spatne!!!

rj45
Registrace: 6/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra