![]() |
|
To je pohodička (konec pirátského příjmu DIGI TV)jsem rád, že příspěvky o zasílání aktuálních klíčů na DIGI TV jsou pryč, zajímalo by mě, kam všichni lidé jedoucí přes EMU přešli - vím, že i nějací prodejci přímo klientům nabízeli EMU na DIGI TV, tak nešlo jen o odborníky.Nemáte někdo statistiky? |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
RE: To je pohodička (konec pirátského příjmu D...No vidis, o EMU na Digi bol klud, az kym si sa tu nedotrepal ty a uzplne zbytocnym prispevkom od nas ziadas statistiky, ktore ti my nemame odkial vycucat z prsta. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: BillyskJJ, súhlas R^ R^ R^ R^ R^ :))) |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: To je pohodička (konec pirátského příjmu D...myslím, že jedno vlákno to ještě snese... já sem díky EMU přestal chodit, když statistiky nejsou, tak nejsou... :8) |
rejča
![]() |
|
rejčatys kvuli EMU ochrnul? nebo ses nedokázal odtrhnout od TV? :D žes přestal chodit :) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
davidkriztak to dopada, kdyz vypadne jedno slovicko :))) |
rejča
![]() |
|
RE: To je pohodička (konec pirátského příjmu D...jenom škoda, že to neodpojili všechno najednou. dneska už se ví, že jich bylo hodně a možná stejně tolik jako abonentů UPC directu. byla to taková další platforma svého druhu a ty klíče se objevovaly i na fórech, který nemají se satelitní ani jinou technikou vůbec nic společnýhoVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: To je pohodička (konec pirátského příjmu D...jo to je škoda, to by byl pěkný třesk :-), z minuty na minutu bez varování, vyměnit karty a pak blik a konec :))) |
rejča
![]() |
|
RE: To je pohodička (konec pirátského příjmu D...No podle svého okolí to odhaduji, že 50% pirátů je to šumák... a 50% pirátů je na Skylinku :))) |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
re: koniec diggivšimli ste si, kde všade teraz predávajú Skylink? Včera som hľadal na nete firmy čo predávajú krbové vložky a čo myslíte, že mala jedna v predaji okrem krbov?opticum 403, 1.2.87, motor
|
rasta
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: To je pohodička (konec pirátského příjmu D...Jen si dovolím postřeh, moje máma si legálně platila, přišla jí před vypnutím nová karta, tu jejich přijímač nějak nerozchodil, jejich technik pořád nejel... dala výpověď |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
Ochrnutí kvůli GigiTak tenhle výraz mě totálně dostal. Škoda, že tu není "od smíchu válející se po zemi smajlík, držící se jednou rukou za břicho a tlučící druhou rukou do země" :laughing: :laughing: :laughing: |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: To je pohodička (konec pirátského příjmu D...kacenkin: A vy jste si mysleli, že mají techniky? :laughing: :laughing: :laughing:Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
RE: To je pohodička (konec pirátského příjmu D...Na jednom paneláků tady byly 4 paraboly, jedna s monoblokem (zřejmě Skylink, CS Link) a tři pootočené někam na Digi :) Ze dne na den se jedna z tří ztratila a další dvě se nějak pootočily (asi foukal vítr) :))) :))) |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
RE: To je pohodička (konec pirátského příjmu D...- já sem díky EMU přestal chodit - tzn. já na toto místo přestal chodit, pokud by bylo napsáno - já jsem díky EMU přestal chodit - tak potom je možnost ochrnutí na místě :-) |
hush
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
@rejčaJak rejpale rejčo vyděláváš na kartách, že si tak funíš? A to tě, poctivče ušlechtilý, tak rozčilovaly dotazy na klíče, tady ostatně sporadický, protože odměňovaný banány? |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: To je pohodička (konec pirátského příjmu D...No řekl bych,že Ty jsi sem přestal chodit k vůli EMU a desítky jiných začaly. :laughing:Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 097 |
![]() |
|
hushTo nesmíš brát tak vážně a když už, tak by musel napsat "já jsem sem přestal chodit...". Debilní pražské vynechávání toho "jsem" za správnou formulaci nepovažovat... ;) |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
@knawitak to neni, jen u nas par lidi digi tv plati, takze je jen o narovnani stavu, mimochodem tchan ma digi tv + samsung full hd led 104cm (na 23.5E nevidi skrz roh panelaku) a obraz je to hroznej... on si ten obraz jeste zoomuje, aby to mel "sirokouhle" :Dvlastne tim digi tv udelalo sluzbu, ze lidi presli asi vetsinou ke skylinku, aspon si nezkazi oci ;) |
rejča
![]() |
|
já sem díky EMU přestal chodit,ja sem (do diskuze) diky EMU prestal chodit - me to smysl dava (jsem ze severu cech) ;) |
rejča
![]() |
|
RE: To je pohodička (konec pirátského příjmu D...Mi se líbil údiv jednoho mého známeho. Říkal, že už rok čeká na zapojení Digi TV, které se před rokem objednal. Já mu řekl, že je padlý na hlavu, že proč si neobjedná něco jiného než Digi. On mi řekl, že UPC je drahé a u Skylinku a CS linku taky, prtože by si za Eurosport a NovaSport musel připlatit zvášť. Já mu na tořekl, že DigiTV stojí 250/měs, Skylink taky 250/měs a CSlink 280/měs a v obojím je Eurosport a NovaSport. Kroutil nad tím hlavou a divil se tomu. Někdo mu nějak nekecal, že základní prgramy od Sky/CS jsou za ty měsíční poplatky a další balíčky se ještě platí zvášť. Myslím, že tomu co jsem mu řekl stejně nevěřil. Dobře mu tak, takoví lidé si to asi zaslouží - mít a platit si DigiTV :laughing: |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
![]() |
|
@šibalono hodně lidí je rádo, že u UPC a Digi TV dostanou přijímač "zadarmo" - je to pro ně neřešitelný problém zaplatit 5k za HD komplet a mít kvalitu, raději budou koukat na rozmazané digi tv (ale je fakt, že na CRT to vypadá docela ok) |
rejča
![]() |
|
Nejsemžádný fanda DIGI,ale moc velký-spíše žádný rozdíl mezi MULTI SD mazanicí a DIGI teda nevidím. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 459 |
![]() |
|
RE: To je pohodička (konec pirátského příjmu D...To je pravda mám digi a multi na jedný televizi a opravdu bez rozdílu a navic má digi PL |
Petrmuz92
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 319 |
![]() |
|
RE: To je pohodička (konec pirátského příjmu D..."raději budou koukat na rozmazané digi tv (ale je fakt, že na CRT to vypadá docela ok)"no nechci se nak zastavat, ale mnel jsem moznost tenhle tyden videt Digi na 106cm plazme (Panasonic) a ze by to nak kostickovalo to ric vubec nemuzu ... sedel jsem od toho cca 4m ... mi to prislo cca 80procent SD Skylink obrazu... jedine co majitel potvrdil, ze kdyz trochu zaprsi tak ma signal v haji (hold asi montoval technik od forda) at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: To je pohodička (konec pirátského příjmu D...hm, asi to je tim zoomem u tchana a nebo spatnym propojenim, musim mu to zkouknout, diky za nakopnuti, ze to neni az tak hrozny |
rejča
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |