![]() |
|
Moje zkušenost s DIGI Czech RepublicObjednal jsem si službu Digi Tv a zde bych se chtěl podělit o své smutné zkušenosti : Asi po třech měsících od objednání přišel technik z Rychnova n/K, který mi zapojil pouze přijímač s vloženou aktivační kartou a nasměroval parabolu. Parabola, konzole, konvertor a kabely jsou mé vlastní. Přijímač byl předpotopní Humax II. Po nastavení paraboly byl přijímačem indikovaný signál 100/85. Postupně jsem zjistil, že ze všech anoncovaných programů jich min. 7 nenaladím vůbec. Signál byl stále 100/85 a přesto se mi u nenaladitelných programů objevovala hláška slabý nebo žádný signál. Samozřejmě Digi Tv to svedli na počasí. Protože i ostatní programy nefungovaly kvalitně, doporučili mi zakoupit pozlacenou scartku. Na LCD televizorech se to prý může stát. Na tuto skutečnost, ale také zapoměli upozornit na svých webových stránkách. Zarazilo mě i to, že ke smlouvě požadovali připojit oboustrannou kopii občanského průkazu. Tu jsem předal technikovi z Rychnova n/K a nevím jakým způsobem jí doručoval do Brna a kolik osob přišlo do styku s osobními údaji. Ale skutečnost je taková, že asi týden po předání OP technikovi mi začalo docházet do bydliště nápadně zvýšené množství různých reklamních letáků, "oznámení o 1 000 000,- výhře“ a pod. Zde byla uvedena moje osobní data a někde i rodné číslo. Že by se jednalo o náhodu je málo pravděpodobné. Z těchto důvodů jsem se rozhodl odstoupit od smlouvy, ale DIGI zech Republic s.r.o., na mě požadovala vrácení zařízení, které kromě přijímače a karty je mé vlastní, taky podivné praktiky. Současně na mě požadují zaplatit částku 1 660,-Kč. údajně slevu na montáž, kterou mi poskytli při 12 měsíčním úvazku, ale že celá věc evidentně vznikla jejich zaviněním je nezajímá. Byl jsem ochoten jim zaplatit pouze poměrnou část za skutečně provedenou práci, ale to odmítli. Nezajímá je , že technik prakticky nic nemontoval. Pouze zapojil přijímač a nasměroval parabolu.Nakonec jsem si zakoupil kartu SkyLink, což je jistý jednorázový celoživotní výdaj a po ukončení 2 měsíční PROMO akce si budu platit Multi baliček za 250,-Kč. měsíčně. Nevadí mi počasí a nepotřebuji pozlacenou scartku. Zatím jsem velmi spokojen. Omlouvám se, že jsem se tak rozpovídal, ale považuji za kolegiální upozornit na tyto skutečnosti potenciální zájemce o Digi Tv, aby nenarazili, tak jako já. |
laddis
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 2 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Moje zkušenost s DIGI Czech Republic"Nakonec jsem si zakoupil kartu SkyLink, což je jistý jednorázový celoživotní výdaj"tak na to zapomen že je to celoživotní výdaj.Oni si něco najdou..jak vytáhnout peníze |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Moje zkušenost s DIGI Czech RepublicTo si asi najdou, až bude nutná výměna CW karet, tkerá protě jednou přijde. Zároveň si ale myslím že minimálně pravidelní předplatitelé to dostanou výměnou zadara - jinak by tito zákazníci mohli začít zvažovat přechod jinam a nemyslím si, že toto by Skylinku nedošlo. |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
![]() |
|
laddisja na vasem miste bych se obratil na instituci u nas se to jmenuje Slovenska obchodni inspekce ....at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
Re:U nás zase Česká obchodní inspekce (lidově "čoika") :8) Jinak jsem nikdy nepochopil, co za lidi si nasmlouvají Digi TV...to musí být snad jen ti, co si nedokáží dát dvě a dvě dohromady. Ze svého okolí vím, že to jsou dost často lidi, co nakonec stejně koukají jen na Novu, Barrandov atd. Pokud chce někdo jen "základní balík", tak CS Link / Skylink je ideální...sice je tam jednorázová investice do satu a karty, ale ta se docela rychle vrátí. Kdo chce placené kanály, tak si může přikoupit na jak dlouho chce, bez smlouvy, dokonce i přímo vybrat (Mých 6), kdo zase raději HD, tak má Skylink atd..... |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
RE: Moje zkušenost s DIGI Czech RepublicKaždý strůjcem svého štěstí jest.... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Moje zkušenost s DIGI Czech RepublicCo má proboha společného kvalitnější Scart kabel a signál DVB-S?? Nic! Určitě technik neměl pootočený konvertor (skew) a prostě to byl asi lempl.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: Moje zkušenost s DIGI Czech RepublicDIGI pravdepodobne ponúka službu len kompletne s celým zariadením pre príjem. Malo by to byť uvedené v zmluve alebo v preberacom protokole. Preto, ak ti technik nedodal parabolu a konvertor, tak to malo byť uvedené v zmluve, prípadne v preberacom protokole. Ak to tak nie je, DIGI si uplatňuje nárok na vrátenie celého zariadenia. Zodpovedný zamestnanec DIGI predsa nevie, že parabolu s konvertorom použil technik niekde inde. Preto pri takýchto službách platenej sat. TV treba brať celé zariadenie, ktoré k tomu poskytovateľ dodáva. Aj keď nie všetko budete využívať. A ešte k tomu odstúpeniu od zmluvy. Ja by som najprv požadoval odstránenie nedostatkov - neúplná ponuka (ak niektoré programy neboli naladené) a keby to neodstránili, tak tento dôvod by som dal do odstúpenia od zmluvy. |
js80064
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: Moje zkušenost s DIGI Czech Republicpodla mna to v tom preberacom protokole podpisal a co je na papieri to je svate, hold, ked niekto podpise aj to co nedostal ako moja kolegyna, ktorej montovali partnerbox, nemala spustenu kartu a podpisala v preberacom protokole - dobra kvalita obrazu a zvuku, nakoniec som musel volat do digi, kde partner box nebol ani nahlaseny, ze je uz namontovany, cize nemohla karta ist, spustili ju a faxom sme poslali do BA preberaci protokol, ja osobne mam digi od sameho zaciatku a nemozem sa zatial stazovat, signal v pohode aj pocas zleho pocasia, v pobocke v BB oprava alebo vymena zariadenia do 2 hodin, ked je nejaky problem pobocka v BB vsetko promtne vyriesi. |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
petr86Omlouvám se, ale odkdy Barandov vysílá v digi? |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 937 |
![]() |
|
kdo chce kam, pomocme mu tam.....fakt nechápu, jak rozumný člověk může chtít tuto platformu....já montuji astru 23.5 a lidé jsou spokojeni....DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
@pigfuckervidis aj taky sme na svete a je na dost cca 600 000 v SR a CR |
mjamriska
![]() |
|
RE: Moje zkušenost s DIGI Czech Republicmjamriska: R^ Každý spokojený divák je ukázkou kvalitní práce společnosti, opravdu je to skvělá služba s kvalitními technickými parametry, s moderním přijímacím zařízením a vynikajícím poměrem nabídka/cena. Celá Evropa pouze tiše závidí jak báječné možnosti příjmu tady u nás máme... ;)Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
RE: Moje zkušenost s DIGI Czech RepublicNechápu, proč jste si od technika nenechal všechny programy naladit, signál satelitu 100/80 ještě nemusí znamenat, že poběží i všechny transpondéry. Pokud Vám služba nefungovala, měl jste jí reklamovat a nenechat se odbýt nesmyslem o pozlacené scartce (ani se mi nechce věřit, že to někdo myslel vážně), v případě vašeho odstoupení od smlouvy se nemůžete divit, že po Vás požadují 1600kč, takto je to ve smlouvě uvedeno, měl byste to vědět, podepsal jste jí. |
alibagil
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
PetrTCelá Evropa se nám nahlas směje jak báječné možnosti příjmu tady u nás máme. Už i v Albánii jsou mnohem dál než my. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 937 |
![]() |
|
Re: sirdaNení, sorry, nějak jsem to psal ve spěchu... :lookaround: |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
RE: Moje zkušenost s DIGI Czech RepublicNejvíc se musím smát tomu,jak webovky digi.cz jsou už 4 roky stejné to je prostě bomba zato slovenské vypadají o moc líp |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Moje zkušenost s DIGI Czech Republic2sirda: To já přece vím, pouze ironicky reaguji na zoufalé výkřiky neuvěřitelně spokojeného mjamrisky... Sám bych digi nechtěl ani kdyby zadarmo a upřímně si myslím, že to co píše nemůže myslet vážně a pouze provokuje...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
RE: Moje zkušenost s DIGI Czech Republic2 vošoustník prasat: Nevidím důvod, proč bych se neměl považovat za rozumného člověka, přestože mám Digi tv už 4 roky. Bohatě mi stačí, děti mají minimax , disney ch., cartoon network, já NG, NGW, Disc. + sporty.Manželka francouze + arabsat. Na Samsungu Le37R86 je to dívatelné a dostačující. Mimochodem ty FTA francouzské programy nejsou o nic lepší než digi. Vše za 260,- / m. Během těch let jsem nezaznamenal větší výpadky. Snad jen ten první rok. Kecy o kvalitě Skylinku jsou jen kecy. Sleduji z 23,5 ČT24, Public,Z1 a TA3. Není to nijak pronikavě lepší než na Digi. Jen vás odpírače se.e, že to funguje. |
algec
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 211 |
![]() |
|
RE: Moje zkušenost s DIGI Czech RepublicDigi ?Fuj ! |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
algecna ocnom ste bol kedy naposledy?Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
laddisTys mne naivo rozesmál :laughing: :laughing: :laughing: JEDNORÁZOVÝ CELOŽIVOTNÍ VÝDAJ :laughing: :laughing: :laughing: Tak to se budeš už brzy divit!Podle zákulisních informací už brzy přijde do Česka obdoba slovenského Magia a skylink přejde pod ochranná protektorátní křídla bohatšího T-Comu.Tak sni dál o jednorázovém celoživotním výdaji. :laughing: |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 253 |
![]() |
|
garrrrytak to su ine zakulisne informacie :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
@PetrTpreco by som to nemal mysliet vazne ? mam CRT OVP 72 cm a na tom mi ide digi k mojej spokojnosti (tak ako mam skodu felicia a kopa ludi by si tiez do toho auta nesadla, bude nadavat ake je to zle auto, a ja som s nim spokojny), mala (skoro 4-rocna) pozera minimax, vacsia (skoro 14-rocna) pozera disney channel alebo hudbu, zena joj a ja obcas sport a dokumenty, okrem 2x digi mam aj 2x skylink ale vacsinou u nas ide digi |
mjamriska
![]() |
|
RE: Moje zkušenost s DIGI Czech Republic1.Digi mám od začátku opravy do 2 dnů Sedlčany nebo Vlašim , Partner box do 4 dnů od nahlášený !!! Navidím důvod proč to rušit.Televize Panasonik 1 rok stará s vestavěným satelitem- Skylink .2. Kvalita na DIGI TV je horší ale koukatelná ( spíš koukám na Digi tv -lepší programy ) samořejmě než na Skylinku ( multi balíček ) ten mám taky 3/4 roku , ale včera jsem koukal po dlouhý době na Sport 1 - fotbal ani nevým kdo hrál nedalo se na to dívat , tak rozmazaný a zdvojený hráče nemám ani na DIGI TV - Digi sport . To samí Skylink - sport 5 - mazanice hrozná atd. 3. Co se týče ted ty názory lidí koupit kartu na Skylink a mám vystaráno navždy se musím jen smát , podle toho co se teď děje u Skylinku tak si plno lidí bude muset koupit pořádný přístroj s orig. čtečkou i nový moduly,aby vše chodilo .Stačí si přečíst diskuzi jak lidi jsou nazlobeni ,jak jim to nechce odkodovávat , dlouho načítání atd. a nebo dokonce chtějí přejít k jiný společnosti. 4.Skylik šel hodně kvalitou dolů HD neroste tak rychle , jak by jsme potřebovali . Digi tv není zaostřená, nemá HD , ale má navyšovat datový tok . UPC je drahá atd. vše je o penězích. Každá společnost má svoje výhody a zápory. 5. Když přijde takový blb jak tady píšete na montáž tak jedině ho vyhodit a vzít jiného nebo podepsat co jsem přebral , a ne ted brečet.Takový mechanik montáže zblbne a pořádnou práci neodvede u každý společnosti a těch je třeba se vyvyrovat. R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Moje zkušenost s DIGI Czech RepublicK bodu 4. u Skylinku žádný zázrak k novým programům asi nebude.https://www.parabola.cz/zpravicky/12545/skylink-s-novinkami-od-1-10-2010-sd-stanice-i-v-mpeg-4/ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |