Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Moje zkušenost s DIGI Czech Republic

Objednal jsem si službu Digi Tv a zde bych se chtěl podělit o své smutné zkušenosti : Asi po třech měsících od objednání přišel technik z Rychnova n/K, který mi zapojil pouze přijímač s vloženou aktivační kartou a nasměroval parabolu. Parabola, konzole, konvertor a kabely jsou mé vlastní. Přijímač byl předpotopní Humax II. Po nastavení paraboly byl přijímačem indikovaný signál 100/85. Postupně jsem zjistil, že ze všech anoncovaných programů jich min. 7 nenaladím vůbec. Signál byl stále 100/85 a přesto se mi u nenaladitelných programů objevovala hláška slabý nebo žádný signál. Samozřejmě Digi Tv to svedli na počasí. Protože i ostatní programy nefungovaly kvalitně, doporučili mi zakoupit pozlacenou scartku. Na LCD televizorech se to prý může stát. Na tuto skutečnost, ale také zapoměli upozornit na svých webových stránkách. Zarazilo mě i to, že ke smlouvě požadovali připojit oboustrannou kopii občanského průkazu. Tu jsem předal technikovi z Rychnova n/K a nevím jakým způsobem jí doručoval do Brna a kolik osob přišlo do styku s osobními údaji. Ale skutečnost je taková, že asi týden po předání OP technikovi mi začalo docházet do bydliště nápadně zvýšené množství různých reklamních letáků, "oznámení o 1 000 000,- výhře“ a pod. Zde byla uvedena moje osobní data a někde i rodné číslo. Že by se jednalo o náhodu je málo pravděpodobné. Z těchto důvodů jsem se rozhodl odstoupit od smlouvy, ale DIGI zech Republic s.r.o., na mě požadovala vrácení zařízení, které kromě přijímače a karty je mé vlastní, taky podivné praktiky. Současně na mě požadují zaplatit částku 1 660,-Kč. údajně slevu na montáž, kterou mi poskytli při 12 měsíčním úvazku, ale že celá věc evidentně vznikla jejich zaviněním je nezajímá. Byl jsem ochoten jim zaplatit pouze poměrnou část za skutečně provedenou práci, ale to odmítli. Nezajímá je , že technik prakticky nic nemontoval. Pouze zapojil přijímač a nasměroval parabolu.

Nakonec jsem si zakoupil kartu SkyLink, což je jistý jednorázový celoživotní výdaj a po ukončení 2 měsíční PROMO akce si budu platit Multi baliček za 250,-Kč. měsíčně. Nevadí mi počasí a nepotřebuji pozlacenou scartku. Zatím jsem velmi spokojen. Omlouvám se, že jsem se tak rozpovídal, ale považuji za kolegiální upozornit na tyto skutečnosti potenciální zájemce o Digi Tv, aby nenarazili, tak jako já.

laddis
Registrace: 8/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Moje zkušenost s DIGI Czech Republic

K bodu 2. Proč se díváš na Sport1 na Skylink když ho máš na Digi. A potom zrovna programy který vzpomínáš provozuje Media Vision čili CS Link. Skylink je jenom přebírá.

V době kdy ještě běželo EMU tak jsem měl možnost sledovat DigiTv zadarmo ale raději jsem si platil MultiHD.

kobra256
Registrace: 8/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Moje zkušenost s DIGI Czech Republic

on chcel len upozornit na to, ze sport1 a sport5 na SL boli horsie ako na DIGI, na margo vsetkych kritikov, ktori kritizuju hlavne obrazovu kvalitu digi

mjamriska
Registrace: 4/2003
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra