Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Monoblok astra 1 +astra 3

Zdravím prosím o radu mám parabolu 80 z placatým ramenem na konci držák na jeden lnb normálně na astru1 a potřebuji tam dát místo toho singlu lnb monoblok astru 1 + astru 3 budu potřebovat i jiný držák na ten lnb monoblok nebo to půjde do toho držáku co mám ted na ten singl lnb?A delaj se případně držáky na to placate rameno? Ptám se proto že už mám tu parabolu asi 13 let. Díky

Petrmuz92
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Monoblok astra 1 +astra 3

Ahoj,nevím jaký držák myslíš, ale pokud tam máš uchycený LNB singl tak by tam měl jít i monoblok, pokud ta objímka na ten člen není nějak nestandartní - např. hodně široká, že by se nevlezla do mezery mezi ty dva krky toho monobloku.

hush
Registrace: 1/2006

Mal by ti tam sadnúť no treba to vyskúšt.

domi357
Registrace: 5/2010

Pokud si neděláš legraci tak asi takto:
Držáky pro LNB byly a jsou dělané převážně na průměr 40 mm. Pokud koupíš monoblok s menším průměrem, bývá u toho redukce.Jen nasadíš na krk monobloku/je většinou už tam/ a vložíš do původního držáku, který samo musíš dotáhnout. ;)
Jak správně nastavit šilhání, kterou Astru dát na střed, najdeš zde, stačí jen trochu pohledat.

Ajap
Registrace: 12/2008

Legračního mi na tom nic nepřijde ,šlo mi pouze o to jestli do toho singl držáku na jeden krk mám dát ten monoblob nebo jestli je pro to nejaky jiný držák ,který obejme oba krky v monobloku R^

Petrmuz92
Registrace: 3/2010

Monoblob dáš i do držáku na singl konvertor.

sirda
Registrace: 11/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra