![]() |
|
OFF TOPICuz som tu pisal pred nedavnom ohladom UPC v Irsku. Pouivam tu parabolu 120cm .Dnes ked som prisiel z prace oklo mojho domu chodili dvaja pani a fotili si moju parabolu.Spytal som sa o co im ide.odpovedal mi ze aka velka je parabola. A ja ze preco.Povedal ze parabola moze byt max 100cm. vacsie paraboly kazioa esteticke prostredie okolia!! tak mi povedal. tak som mu povedal ze mam 100cm :))) . Uz som myslel ze mi to pojde merat! Na toto ma upozornoval chlapik ked mi to montoval, ze keby daco mas 100cm lebo tu to sem tam kontrroluju.Sam som tomu neveril ked mi to hovoril , ale dnes som sa presvedcil! Chcem sa len spytat ako to je na svk? je s tym problem? alebo ak je tu neikto z IRL ci ma taku skusenost! vdaka |
video
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: OFF TOPICtady u nás v Kladně není nic estetickýho, takže podobný problémy zde nemáme :laughing: v centru Prahy může být situace odlišnáVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
![]() |