![]() |
|
Porovnanie UPC-Skylink-DigiTVVybrat si spomedzi vsektych ponuk slovenskych satelitnych platenych televizii DigiTV, je to iste ako ked vedla seba postavim 3 zeny:1. mudra, ale skareda (Skylink) 2. pekna, ale hlupa (UPC) 3. skareda a hlupa (DigiTV) a zakaznik DigiTV si vyberie tu skaredu a hlupu. Jasne, kazdy by chcel peknu a mudru, ale taka v ponuke nie je. Cize ziadna tam neni dokonala a kazdej nieco chyba, ale preco si vybrat tretiu? Len preto ze ma vo vlasoch bledomodru sponku s napisom DigiSport? A este budu tvrdit ze ked sa na nu pozeraju z dialky a jednym okom (narazka na CRT televizory), tak je celkom OK? To je snad slaby argument, nie?! Dokonca tato sa ani neda obliect dop inych satov, len tie co ma na sebe (sparovana karta). Jedine ze by im imponovalo to, ze sa o nu musia dlho snazit (3-6 mesacna cakacia lehota). :))) |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
RE: Porovnanie UPC-Skylink-DigiTVAha, ono je vlastně nešlo rozeznat! :laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Porovnanie UPC-Skylink-DigiTVale šlo boli skvelé ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Porovnanie UPC-Skylink-DigiTVSe ti divím, CS, Sky, multi, mých šest, takovej fanda a čumí na takový humáč. Nebo se pletu?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Porovnanie UPC-Skylink-DigiTVhehe zakial mito funguje tak čo ked sato rozbije potom to buchnem ozem ;)🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Porovnanie UPC-Skylink-DigiTV@Jupi, že ty čekáš na sdílečku s Openem u Vitamínka?Kupte si zatím Arivy, akorát jim do té doby projde záruka.. :) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Porovnanie UPC-Skylink-DigiTVKdyž už mluvíte v těch metaforách, ještě jste zapomněli na to, že vybíráte jen z "domácích" žen. Můžete mít klidně krásnou i chytrou a je v nich dost velký výběr, ale.... hovoří jinou řečí. |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
![]() |
|
RE: Porovnanie UPC-Skylink-DigiTVee uvažujem o výmene sd prímačov len asi tá satelita mi vyhovuje najviac ;)🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Porovnanie UPC-Skylink-DigiTVHovoří EUROpskyZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Porovnanie UPC-Skylink-DigiTVjo po česky aj slovensky ;)🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Porovnanie UPC-Skylink-DigiTVInak samozrejme, pokial ma niekto vsetky, tak to je o inom. To je potom zberatelsky konicek, ako to mam ja. Ja mam vsetky a este k tomu aj Magio (ale cez internet, nie satMagio) v kuchyni a spalni. To ale zrusim ked skonci viazanost okamzite, to ma velmi sklamalo - o nic sa nestaraju a za tie prachy by mala byt vyhoda internetu inak vymakana. Tu ani neviem ze to bezi cez net. Ved ani nahravky na prvom boxe nie su prepojene s druhym. Preto mozem aj porovnavat a stale tvrdim ze z tych moznosti sa 3 vybrat neda, iba ak by to bola jedina co by chybala do zbierky a hlavne pre mna ma DigiSport, na ktory sa uz ale ani nedivam, lebo je to fakt hroza. Ale niekto moze byt malo narocny a zoberie aj 3. moznost, ale to ho musi naozaj vzrusovat uz iba ta modra skareda sponka (ale aj taky su, ked ich to vzrusuje, tak preco nie). |
Billysk
![]() |
|
RE: Porovnanie UPC-Skylink-DigiTVAj ked hovorim ze to mam v kuchyni a v spalni a ze to dam prec, nemyslim pod pojmom Magio svoju zenu! Aby to niekoho neplietlo :) |
Billysk
![]() |
|
RE: Porovnanie UPC-Skylink-DigiTVvidis a naslo sa ich cca 600 000 v SR a CR co maju moznost 3, asi su vsetci zufalci |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Porovnanie UPC-Skylink-DigiTVLenze pozri kolko ich je v romskych osadach, potom tych, co to mali v dobach ked digitv aspon mala najlepsiu cenu a doteraz si nevsimli ze uz to neplati, alebo nemaju potuchy o tom ze za rovnaku cenu uz to maju skoro vsade a s lepsou kvalitou a okrem toho niektory su lenivy nieco riesit, bo by museli pisat vypoved, bezat odovzdavat zariadenie a podobne. Mnohy uz chcu skoncit ale cakaju na koniec viazanosti. Ja netvrdim ze kazdy k to ma digitv robi chybu, ale ze kazdy kto sa DNES rozhoduje medzi tym co si dat a vyberie si toto ako jedine riesenie. Ale nejde mi o to tychto ludi urazat alebo robit antikampan Digitv, ale skor o to ze som chcel vtipnym sposobom poukazat na to, ze tato spolocnost je proste v dnesnej dobe na poslednom mieste v kvalite a aby si tu ludia aj uvedomili. |
Billysk
![]() |
|
RE: Porovnanie UPC-Skylink-DigiTVAk si myslíš že po tomto tvojom članku sa uvedomily tak si na omyle...a vobec prečo by sa mal niekto uvedomovat ??? Prečo ti nieje uplne jedno na čo čumia ?? Mne teda absolutne je....Vobec mi nevadí že robíš reklamu UPC ale stale Vás /nielen teba/ trápia divaci DIGI...Ak bude mat UPC za taku cenu, tolko programov ako ma digi, potom si ju možno ludia zvolia...Stale iba kydáte na kvalitu ale ved v dnešnej dobe kopec ludí ani nevie čo znamená HD tak o čom je to...Je jasné že na sat.forach su ludia ktorý s tým "žijú" a pre nich su bitrate a rozlíšenie doležite, ale ostatný sa ta spítajú že o čom "točíš"...asi tak....príjemny večer :laughing:Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 536 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |