![]() |
|
LNB na Badr na Toroidu90Jak se dá nainstalovat LNB pro družici Badr na toroid90, když je od Astry jen 2,5 stupně a od Eurobirdu 2,2 stupně. Na obrázcích jsem to viděl, ale nějak se mi ho tam nedaří nacpat. Jaký použít LNB a nejsilnější transpodér Badru? |
Tomasino
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
RE: LNB na Badr na Toroidu90hlavne musis upravit uchytenie drziaka LNB respdrziak samotnypozri tu na parabole v sekcii GALERIE oba Saxonove prispevky |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
Mohu si dovolitřešení s více parabolami v koutu zahrady. Badr mám vyhledán na nejlepší příjem na T 90. LNB Inverto Black Ultra Single. Zprava je natěsno přilepený Eurobird a hraje. Je to ale kompromis. 23E mám na samostatné parabole mimo T 90. Badr se hledá na frekvenci, která se neopakuje na sousedních družicích. Přehled stanic je na této webové stránce vlevo nahoře v modrém řádku. Jiné řešení pouze na T 90 vyžaduje použití úzkých konvertorů.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: LNB na Badr na Toroidu90staci zaimprovizovat a neco tam narvat :) alps a inverto silvertech pridratovany mezi astry po chvilce hledani fungujou :) samozrejme je lepsi trochu ty anglany posunout na vychod :) bastleni zdar :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: LNB na Badr na Toroidu90Třeba by to šlo s plastelínou a pak celé zafoukat tvrdnoucí pěnou :laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: LNB na Badr na Toroidu90montazni pena je samozrejme treti rukou kazdeho experta pres vsechno. jsem rad, ze tu jsou znalci jako ty :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
Špatný příjem z Badru na T90Zdravím satelitní nadšence.Mám dotaz.Na T90 mi jdou pouze 3 transpondéry z Badru.Zdytek fergusson ariva nenačte.Jsou pod hranicí 50%.Díky za info. |
hromac
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: LNB na Badr na Toroidu90Badr potřebuje pořádnou péči v nastavování, šlo Ti někdy víc TP, nebo to jen nemůžeš nastavit.Pokud to nyní nastavuješ poprvé, tak si najdi ve zdejších článcích a diskusi potřebné texty, je jich tu dost. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
![]() |