Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

LNB na Badr na Toroidu90

Jak se dá nainstalovat LNB pro družici Badr na toroid90, když je od Astry jen 2,5 stupně a od Eurobirdu 2,2 stupně. Na obrázcích jsem to viděl, ale nějak se mi ho tam nedaří nacpat. Jaký použít LNB a nejsilnější transpodér Badru?

Tomasino
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: LNB na Badr na Toroidu90

hlavne musis upravit uchytenie drziaka LNB respdrziak samotny
pozri tu na parabole v sekcii GALERIE oba Saxonove prispevky

losparabo
Registrace: 2/2007

Mohu si dovolit

řešení s více parabolami v koutu zahrady. Badr mám vyhledán na nejlepší příjem na T 90. LNB Inverto Black Ultra Single. Zprava je natěsno přilepený Eurobird a hraje. Je to ale kompromis. 23E mám na samostatné parabole mimo T 90. Badr se hledá na frekvenci, která se neopakuje na sousedních družicích. Přehled stanic je na této webové stránce vlevo nahoře v modrém řádku. Jiné řešení pouze na T 90 vyžaduje použití úzkých konvertorů.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

staci zaimprovizovat a neco tam narvat :) alps a inverto silvertech pridratovany mezi astry po chvilce hledani fungujou :) samozrejme je lepsi trochu ty anglany posunout na vychod :) bastleni zdar :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Třeba by to šlo s plastelínou a pak celé zafoukat tvrdnoucí pěnou :laughing:

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

montazni pena je samozrejme treti rukou kazdeho experta pres vsechno. jsem rad, ze tu jsou znalci jako ty :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Špatný příjem z Badru na T90

Zdravím satelitní nadšence.Mám dotaz.Na T90 mi jdou pouze 3 transpondéry z Badru.Zdytek fergusson ariva nenačte.Jsou pod hranicí 50%.Díky za info.

hromac
Registrace: 5/2010

Badr potřebuje pořádnou péči v nastavování, šlo Ti někdy víc TP, nebo to jen nemůžeš nastavit.
Pokud to nyní nastavuješ poprvé, tak si najdi ve zdejších článcích a diskusi potřebné texty, je jich tu dost.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra