![]() |
|
najdete si svoje apcko wifiZdravim panove nasel jsem" malou prazskou evidenci apcek".Zajimava stranka celkem me zajima jak se to to da zevidovat.pekny patecni vecer http://prahawifi.cz/gps-wifi-mapa/ dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
![]() |
|
RE: najdete si svoje apcko wifimyslim ze tam najdete i svoje,ja svoje nasel,ale jake pristroje tu lukaci meri je pro mne zahada.vidi do toho nekdo?dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
![]() |
|
RE: najdete si svoje apcko wifizrejme to spehuji gps satelity,ale asi se o tom moc nemluvi,no nevimdvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
![]() |
|
konec one man show a rekapitulace zjistenijinak ta mapa je nejen pro prahu ale i vice mest,asi teda tech vetsich.zahada je take rozlustena :) Z AirDump WiKi Přejít na: navigace, hledání Wardriving (2002 WiLDing - Wireless Lan Driving) byla je aktivita skupiny Bay Area Wireless Users Group (BAWUG) v lokalite Bay Area (San Francisco). Znamená doslovně hledání Wi-Fi sítí za jízdy dopravním prostředkem, s vhodným vybavením (notebook, laptop, PDA, wardrive box) schopným detekovat bezdrátové sítě, vylepšeného o GPS uložení lokality kde byla síť zaznamenána. Prukopnikem je v tomto smeru web Wiggle. Pro lepsi dosah skenru lze pouzit externi antenu. Software pro wardriving je volne dostupny na Internetu. Netstumbler pro Windows, Kismet pro Linux, a KisMac pro Macintosh. Wardriving je prenesene pojmenovan po wardialingu (ktery ziskal na popularite po uvedeni filmu s Matthew Broderick - WarGames). Obdobou wardrivingu je warchalking, warbiking, warboating, warflying - dle toho jak se pohybujete). Vrámci Wardrivingu existuje řada zajímavých projektu. Od map až po úpravy hardware pro scanovací box. Téma je popsáno v knize Hacking Linksys. dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
![]() |
|
RE: najdete si svoje apcko wifi"zrejme to spehuji gps satelity..."už nepij ;P |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
david krizmel si reagovat drive,bral bych to.no rozhodne me nenapadlo ze jezdi typci a merej to :).kazdpopadne si myslim ze na obezne draze je te technologie vice nez my vsichni vime :)dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
![]() |
|
RE: najdete si svoje apcko wifia z technickeho hlediska si myslim ze by nebyl problem aby to gps satelit nezvladnul R^ :bigeyes:dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
![]() |
|
RE: najdete si svoje apcko wifinech na mě kdy zareaguju ;)a tvoje představy co je na oběžné dráze ti neberu, ale chtělo by to stát nohama na zemi :D možná je tam dost věcí o kterých nevíš, ale GPS tě určitě nesleduje, ani wifiny :) A to co tě sleduje to není na oběžné dráze, to by bylo zbytečné kvuli tomu tam něco posílat, takové věci jsou uplně jinde... ale dál radši už pssst :) Ať ti neberu tvou mladickou naivitu o fungování světa :) |
davidkriz
![]() |
|
RE: najdete si svoje apcko wifiz technickeho hlediska o tom víš evidentně úplný prd, protože GPS satelit nikdy nic nesledoval tak nemá co zvládat :D přestaň číst dětské knížky typu "Jak věci fungují" a studuj relevantní zdroje :8) |
davidkriz
![]() |
|
RE: najdete si svoje apcko wifiprave ze studuju...studuju... R^ mej se a hezky vecer :8)dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
![]() |
|
RE: najdete si svoje apcko wifistuduj, studuj ;) ještě dost... hodně štěstí! |
davidkriz
![]() |
|
DavidTaky studuji - nyní jsem pořídil publikaci s obvody TOP Switch. Zajímavé a užitečné počteníčko...;) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
saxufff spínané zdroje jsem nikdy neměl rád, já víc vidím do těch rychlých vln, než do zdrojů ;)A studovat je třeba stále, vše a pořád, až do smrti... kdo přestane studovat, umře... mentálně :-) Jak jsem už kdesi psal jednomu chytrákovi, co mi napsal že studovat nic nehodlá, že se "jen ptá" a prý "nikdo učený z nebe nespadl". Takže "učený sice nespadl nikdo, ale kdo se stále neučí je blb" ;) tož asi tak no :-D šmarja pátek noc a já mám už zas poučovací, rýpací, filosofické nálady :D |
davidkriz
![]() |
|
David.Zase jsem udělal pár fotek jednoho vysílače u Dachsteinu. Jedná se o vrchol Krippenstein/Pět prstů atd./Zase Ti něco pošlu, je to docela zajímavé. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
saxno pošli, šak ten Gaisberg ještě neposlals :8) |
davidkriz
![]() |
|
RE: najdete si svoje apcko wifiNo vidíš, to jsem celej já...Už jdu spát, zítra ráno startuje kolo, tak ať ho nezdržuju. Pic. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: najdete si svoje apcko wifiMy máme zítra "Slavnosti vína a památek" :D Tak taky nebudu zdržovat :) |
davidkriz
![]() |
|
RE: najdete si svoje apcko wifito su data z google scanu , myslim ze cca 2 tyzdne stare. |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
![]() |