![]() |
|
singl monoblock inverto 4.3dostal se mi do rukou monoblock ktery nema vlnovody vuci sobe natocene, ale jsou rovnobezne, jenom vlozka je s vyosenou dirou na lnb. nevite nekdo jak spravne ten monoblock namontovat? na strankach vyrobce jsem navod nenasel,predem dik za help... |
mrB
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
RE: singl monoblock inverto 4.3Zatiaľ som sa stretol iba s rovnobežnými vlmovodmi a namontoval som ich hodne.Montuje sa zvyčajne,tak ,že vlnovod za ktorý sa monoblok uchyti v držiaku sa nasmeruje na slabšiu družicu,v tvojom prípade,keď máš 4,3,tak na Astru 3.Vedľajší vlnovod sa umiestní na ľavo,pri pohľade na družicu.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: singl monoblock inverto 4.3ja zase pouzivam monoblocky kde je uhel mezi vlnobody...me spis neni jasne to vyoseni redukce,dira pro vlnovod neni ve stejne ose jako osa redukce.kam tedy ma lnb smerovat? |
mrB
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
RE: singl monoblock inverto 4.3To musíš najlepšie Ty vedieť kam ho smerovať,veď ho máš pred sebou.Ja ho nevidím,čo je to zač.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: singl monoblock inverto 4.3monoblock používám pouze na přání zákazníka, těch pár co jsem dělal bylo vždy souosých, tak že chápu to "NATOČENÍ" bude asi po radiále (cca 85cm poloměru) podobně jako na multifeed držáku, vliv této chyby jsem nezkoumal ale myslím že je zanedbatelný, z nedostatku času se DX příjmem nezabývám možná je to k tomu určené???Jak moc je vyosení redukce na 40 mm ??? možná je to zmetek možná je takové že vytvoří poloviční chybu pro oba LNB dodej foto ahoj |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
![]() |