![]() |
|
na koho registrovať ?zdravím Vás chcem sa spýtať na jednu vec kúpil som kartu Skylink a potrebujem radu na koho ju mám zaregistrovať či na SR alebo ČR. Kto má lepšiu programovú ponuku ? DíkyRozdiel medzi ťavou a človekom je v tom, že ťava môže pracovať celý deň bez pitia a človek môže piť celý deň bez práce.
JULIAN TUWIM
|
makuko
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: na koho registrovať ?to je teraz jedno základ je rovnaký🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: na koho registrovať ?a zostatok?Rozdiel medzi ťavou a človekom je v tom, že ťava môže pracovať celý deň bez pitia a človek môže piť celý deň bez práce.
JULIAN TUWIM
|
makuko
![]() |
|
RE: na koho registrovať ?aj multi je rovnaký ;)🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: na koho registrovať ?takže mi pôjdu aj nova, nova cinema prima prima cool stv3 a ct4 ? ked to regnem na SR ?Rozdiel medzi ťavou a človekom je v tom, že ťava môže pracovať celý deň bez pitia a človek môže piť celý deň bez práce.
JULIAN TUWIM
|
makuko
![]() |
|
RE: na koho registrovať ?ano tak🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: na koho registrovať ?díky mocRozdiel medzi ťavou a človekom je v tom, že ťava môže pracovať celý deň bez pitia a človek môže piť celý deň bez práce.
JULIAN TUWIM
|
makuko
![]() |
|
výměna kondenzátoru hlavní deska AF6318Zdravím. Před několika dny jsem s pomocí tohoto fóra a přátel satelitního příjmu vyřešil problém se zdrojem u svého AF7318, děkuji.Totožnou závadu jsme pak odstranili i u kamarádovy AF6318. Narazili jsme ale na jiný problém. Zjistili jsme nafouklý kondenzátor 470/35 na pozici CE902 na hlavní desce. Deska je dvouvrstvá,otázka zní. Je možná amatérská výměna? Děkuji a pěkný den lidi! |
trotta
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
@trottaUplne v pohode. Bezne vymenuju kondiky na nekolikavrstvych deskach v PC.Chce to kavlitní pajeci techniku, odsavacku a neni problem bez poškození desky. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
výměna kondenzátoru hlavní deska AF6318Ptáš se na blbosti,je-li vadný vyměň a neptej se,kdybys měl ptát jestli mám namazat dveře nebo umýt auto,tak zjistím že jsem nesamostatný.Makej ať se daří!!! :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
heryOn to myslel tak, zda amater zvladne vymenu elytu bez u vicevrstve desky bez poskozeni desky. Pokud se na to pta, tak s tim nema prakticke zkusenosti a je na zvazeni, zda ma cenu delat experiment nebo poprosit znameho, pro ktereho to je bezna vec. Videl jsem spoustu znicenych desek, ktere kutilove pri svem zasahu znicili...Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
pavslaKdyž to nezvládnu zajdu ke kolegovi do firmy a 20 min. není co řešit!!A nemusím se tu ptát,co stejně za mě nikdo jiný neudělá.A´t tedy sveří odborníkovi,zaplatí za práci a hotovo!!!Jinak to nevídím,!!!!!To by snad stačilo,né????ať se ne.se.re do toho čemu nerozumí amater! :)))udělá víc škody než užitku kvuli pár korunám expert :fuming:Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: na koho registrovať ?Omlouvám se, nejsem typ co všemu rozumí i když bych chtěl. Je to zřejmé i z toho jak jsem se svým dotazem zabloudil do jiného tématu. Z reakce pana Heryho jsem pochopil, že se mám obrátit na odborníka. O tuto radu jsem skutečně stál,byla jen zbytečně květnatá a dost v rozporu s mottem pod čarou jeho příspěvku ale budiž. Pane Pavsla děkuji. |
trotta
![]() |
|
výměna kondenzátoru hlavní deska AF6318Ještě jednou otravuji, vyřešil jsem to tak, že jsem vykuchal vadný kondík a nový naletoval na původní vývody. Deska je v pořádku.Děkuji všem co mi chtěli pomoci. Panu Herymu jsem ochoten namazat dveře nebo umýt auto... |
trotta
![]() |
|
RE: na koho registrovať ?Ten Hery je divnej nemužu si pomoct.Jeho odpovědi na tento dotaz jsou na pěkný český facky z obou stran.Tazatel se naprosto slušně normálně zeptal a poděkoval. Bohužel pan hery odpověděl zase jako křupan... Lidi chovejte se už normálně a nehrajte si na to co nejste. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
patS takovými jako jsi tak perfekt bavím!!!a směju se protože takovou blbost může napsat jenom "pat".Každý jiný to řeší sám,co nejrychleji a nepotřebuje rady tahoto typu a jeho hloupé nározy!!!! :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:chytráku!!A už dej pokoj.nemám na Tebe vůbec chutˇ,protože kdybys Ty radil mě tak už bych asi nechat sat. příjmu.Nech si svoje připomínky a starej se sám o to aby Ti vše makalo,to Ti doporuje HERY!!! :))) :))) :)))Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
heryK cemu je ti platne, ze vsechno znas, vsechno ti funguje a vsude jsi byl kdyz se chovas zde na diskusi jak blb.Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
pavslano to tak nejak byva...cest vynimkam |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
![]() |