Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

na koho registrovať ?

zdravím Vás chcem sa spýtať na jednu vec kúpil som kartu Skylink a potrebujem radu na koho ju mám zaregistrovať či na SR alebo ČR. Kto má lepšiu programovú ponuku ? Díky

Rozdiel medzi ťavou a človekom je v tom, že ťava môže pracovať celý deň bez pitia a človek môže piť celý deň bez práce. JULIAN TUWIM

makuko
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: na koho registrovať ?

to je teraz jedno základ je rovnaký

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

a zostatok?

Rozdiel medzi ťavou a človekom je v tom, že ťava môže pracovať celý deň bez pitia a človek môže piť celý deň bez práce. JULIAN TUWIM

makuko

aj multi je rovnaký ;)

🇸🇰

Jupi

takže mi pôjdu aj nova, nova cinema prima prima cool stv3 a ct4 ? ked to regnem na SR ?

makuko

ano tak

🇸🇰

Jupi

díky moc

makuko

výměna kondenzátoru hlavní deska AF6318

Zdravím. Před několika dny jsem s pomocí tohoto fóra a přátel satelitního příjmu vyřešil problém se zdrojem u svého AF7318, děkuji.Totožnou závadu jsme pak odstranili i u kamarádovy AF6318. Narazili jsme ale na jiný problém. Zjistili jsme nafouklý kondenzátor 470/35 na pozici CE902 na hlavní desce. Deska je dvouvrstvá,
otázka zní. Je možná amatérská výměna? Děkuji a pěkný den lidi!

trotta
Registrace: 12/2007

@trotta

Uplne v pohode. Bezne vymenuju kondiky na nekolikavrstvych deskach v PC.
Chce to kavlitní pajeci techniku, odsavacku a neni problem bez poškození desky.

J a
Registrace: 7/2005

Ptáš se na blbosti,je-li vadný vyměň a neptej se,kdybys měl ptát jestli mám namazat dveře nebo umýt auto,tak zjistím že jsem nesamostatný.Makej ať se daří!!! :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

hery

On to myslel tak, zda amater zvladne vymenu elytu bez u vicevrstve desky bez poskozeni desky. Pokud se na to pta, tak s tim nema prakticke zkusenosti a je na zvazeni, zda ma cenu delat experiment nebo poprosit znameho, pro ktereho to je bezna vec. Videl jsem spoustu znicenych desek, ktere kutilove pri svem zasahu znicili...

Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC

pavsla
Registrace: 6/2006

pavsla

Když to nezvládnu zajdu ke kolegovi do firmy a 20 min. není co řešit!!A nemusím se tu ptát,co stejně za mě nikdo jiný neudělá.A´t tedy sveří odborníkovi,zaplatí za práci a hotovo!!!Jinak to nevídím,!!!!!To by snad stačilo,né????ať se ne.se.re do toho čemu nerozumí amater! :)))udělá víc škody než užitku kvuli pár korunám expert :fuming:

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Omlouvám se, nejsem typ co všemu rozumí i když bych chtěl. Je to zřejmé i z toho jak jsem se svým dotazem zabloudil do jiného tématu. Z reakce pana Heryho jsem pochopil, že se mám obrátit na odborníka. O tuto radu jsem skutečně stál,byla jen zbytečně květnatá a dost v rozporu s mottem pod čarou jeho příspěvku ale budiž. Pane Pavsla děkuji.

trotta

Ještě jednou otravuji, vyřešil jsem to tak, že jsem vykuchal vadný kondík a nový naletoval na původní vývody. Deska je v pořádku.Děkuji všem co mi chtěli pomoci. Panu Herymu jsem ochoten namazat dveře nebo umýt auto...

trotta

Ten Hery je divnej nemužu si pomoct.Jeho odpovědi na tento dotaz jsou na pěkný český facky z obou stran.
Tazatel se naprosto slušně normálně zeptal a poděkoval.
Bohužel pan hery odpověděl zase jako křupan...
Lidi chovejte se už normálně a nehrajte si na to co nejste.

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

pat

S takovými jako jsi tak perfekt bavím!!!a směju se protože takovou blbost může napsat jenom "pat".Každý jiný to řeší sám,co nejrychleji a nepotřebuje rady tahoto typu a jeho hloupé nározy!!!! :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:chytráku!!A už dej pokoj.nemám na Tebe vůbec chutˇ,protože kdybys Ty radil mě tak už bych asi nechat sat. příjmu.Nech si svoje připomínky a starej se sám o to aby Ti vše makalo,to Ti doporuje HERY!!! :))) :))) :)))

hery

hery

K cemu je ti platne, ze vsechno znas, vsechno ti funguje a vsude jsi byl kdyz se chovas zde na diskusi jak blb.

Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC

pavsla
Registrace: 6/2006

pavsla

no to tak nejak byva...cest vynimkam

radolaco
Registrace: 2/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra