![]() |
|
ALCAD 905CO predelat na prijem MUX2,3 z C. HoryDobrý den, máme v domě STA 905 CO a je nutné ho přizpůsobit pro příjem 2. a 3. MUXu z Černé Hory(61. a 60. k.). Je možné použít v rozvodu za sebou dva selektivní zesilovače ZG421 naladěné na 60. a 61. kanál? Díky moc za radu. |
littleoak
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: ALCAD 905CO predelat na prijem MUX2,3 z C....Ano je, ale musis mit rozdil urovni do 3dB, pak nebude zadny problem. Stejne tak je nutne, aby tyto rozdily byly v celem rozvodu - jinak receno rozvod kvalitnim kabelem. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: ALCAD 905CO predelat na prijem MUX2,3 z C....a proc to pises na dalsi servery, kdyz uz ti bylo davno odpovezeno jinde? odkaz davat nebudu, neprosel by... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
pro Jadneska jsem byl na srazu na suchem, projižděl jsem ždarnou.Člověk nemůže přehlídnout tvůj přihradový stožár..hezké R^ |
kolop
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
@littleoakObjednej si vložku kde budou oba dva kanály. |
Promax
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
@kolopMel jsi se stavit. Pockej, az bude kompletne osazen.Co tam bylo za sraz ? |
J a
![]() |
|
pro Jafrancouzských buldočku..No nejdřív jsem o tom uvažoval, ale máme malou tříměsíční holčičku.Spoustu času trávím v Olšanech u Prostějova, takže bych se mohl někdy zastavit i sám. |
kolop
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
@kolopNo, to by nevadilo, ja mam sice uz dve 8lety a jednu 3letou, ale to nevadi :)Jinak klidne se zastav. To ani nevim, ze na suchaci byl sraz chovatelu. A to jsem vedle :) |
J a
![]() |
|
![]() |