![]() |
|
CHELSY valíuž vede 1:0 na WEST HAM,ARSENAL_BOLTON 0:0,8 min. oba zápasy,Rosický měl přiležitost.Borusiia taktež doma 0:0 bundesliga,vše na 3LCD a 3 přístrojích naraz,To jsem vždy chtěl a funguje to!!!!OK. a zas může nějaký pat nebo mat,to je jedno psát o křupanech,křupan je on já koukám!!!! :laughing:Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
RE: CHELSY valíach jaj co uz s tebou,Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: CHELSY valípat a mat a bude stoho šach mat🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: CHELSY valía šumperk nevíš jako hrá :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
CHELSY valíKolego vůbec nic,ARSENAL 1:0,CHELSY Vede 2:0,zařiď si to taky a nemusíš Tu psát co s Tebou,A jestli nechceš tak vůbec nepiš,nevyjadřuj se,to není nikde psáno,že se k tomu musíš vyjadřovat,a ještě tak blbě!!!:laughing:Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
CHELSY valí-HeryMám dotaz jakou máš mašinu? a soft?, že to jede, nebo máš placene pakety ?Když nevíš tak se zeptej možna ti někdo aj odpoví správne.. Clarke Tech HD 5000 C... X-Trend ET 10000 HD...
|
Ivan167
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 924 |
![]() |
|
RE: CHELSY valíhery, odporúčam Ti odpáliť na forum TIPOVANI.CZ medzi tých idiotov a nezaprasovať satelitné fórum s takýmito hovadinami!:fuming: |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
Chelsea valíhery, prosím tě, najdi na sobě nějakou, třeba malinkou, chybu. vím, že to dá práci, ale jestli žádnou nenajdeš, tak si ji vymysli, víš, jak mě žerou mindráky, když tvoje příspěvky čtu? |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
CHELSY valí-HeryIVAN 167 mám 3 přístroje HD FERGUSON,VANTAGE a OCTAGON,zásadně jedu na Tovární SW,nechci EMU přístroje,to mi nahrazujou moduly DIalo 2.,2.3 a verze 3.9 kdejosou umístěny karty 6KS,včetně Cyfra+,skylink,Irdeto2,Videoiguard,Viacess,a N3 atd.Prostě vše co jde a potřebuješ.NIBURU: Tobě já doporučuji sem radší nepsat,protože jsi trapný,udělej si pořádek v tom co cheš koukat,co můžeš přijímat a pak se přihlas,já Ti to posvětím :laughing: :laughing: :laughing: Né dělám si srandu ,každý kouká co chec a púodle toho se chová,já chci vše co se dáí sehnat,a nedělá mi to problémy-. R^ Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: CHELSY valídobre hery, ale nikoho to nezaujima uz to pochop :razz: |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
knawivdyť mě znáš,jsem zrovna takový fanda jako TY!!!!Akorád rád štengruji lidi,to celý můj způsob,ale knawi ono to fakt vše fungije!! Zvu Tě na pokec nevím odkud jsi,ale Klokan,Uai,Ces atd. už u mě byli,pokecali jsme,jsem normální kluk jako každý jiný,ale mám rad pořádek,co má chodit to musí chodit,i kdybych kvůli tomu musel něco jiného oželit. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
radolacoMě zase nezajímají Tvé nazory,protože Ty by jsi mi asi nemohl s ničím pomoci,že???Kdybys přišel tak budeš jenom čučet!!!! :laughing: :laughing:Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
heryno to je fakt, ja by som ti asi nemohol pomoct. Nie som totiz psychiater :laughing: |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: CHELSY valíMy co to myslíme vážně koukáme už jen na kanály kde běží všechny zápasy společně takže se přepíná z uktání do utkání kde se něco děje.U německý premiere je konferenze například nejsledovanější pořad.Píše se rok 2010.proboha. Nejsem idi**ot abych měl před sebou 4 televize zapnutý a 4 recievery a koukal sem a tam.To snad nemám zapotřebí. Doba je opravdu někde jinde... |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
to radolacoTo si trefil přesně :laughing: :laughing: :laughing: |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
radolacoNa to nepotřebuješ psychiatra,jenom musíš vědět co cheš,a jak to vše dát dohromady a sehnat.To asi neumíš,že!??? a proto radší toho psychiatra,né pro mě ,ale pro Tebe :laughing: :laughing: :laughing:Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: CHELSY valíHery postřehnul jsi vůbec že Tě tu většina má za blázna a jsi pro legraci :))) :))) :))) |
pat
![]() |
|
patTy jsi z toho německa nějaký vyšinutý,že!????Oni tyto věci co o nich píšeš mají i Řekové/konferenc/ a Ty se z těch němců můžeš zbláznit,Ty jsem v životě nemusel nějak náhánět,Ty mi jdou i bez Tvých připomínek,a velice šlušně se vším všudy,mám tam rodinu tak mi vše běží a nemusím se tady o tom bavit,vždyť víš že o nějakým němcích zde nebyla řeč.To víříš jen Ty, protože nemáš další argumety./a křupan podle toho co píšeš jsi taky Ty/ :laughing: :laughing: :laughing:Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
patZa blázna mě možná mají,a to proto,že jim nechodí ani 1/3 z toho co mě,sere je to,TEBE SAMOZŘEJMĚ TAKY,a navíc si vždy dovedu poradit jak vše řešit na rozdíl od těch Vašich blbejch dotazů(skylink seká,škupe obraz atd,/To můžře napsat jen člověk který je uchlyný,a neumí si poradit,že??? Doufám pat,že Ty jsi lepší!!!! aspoň si myslím podle trochu jiných příspěvku,než dnes. :8) :8) A už končím sranda byla,možná ,že zítra odpoledne do Vás zase rýpnu R^ :laughing: :laughing: :laughing: Bavím se Tím!!!Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: CHELSY valíDovolil jsem si to trochu poupravit:"Nikdy nebuďte spokojeni s tím, co se i Herymu povedlo, vždy uvažujte, že cesta vede dál." Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
@hery...no ty si iný narcis, ale zas ked ta nikto nepochváli, tak sa musíš pochválit sám... |
Hix
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
Hix a ALEŠAleši Tebe jako mladého člověka si vážím,znáš,umíš a také dovedeš realizovat věci,které nikdo neumí!!!! R^cením si Tvých schopností,jsi něco podobného jako můj kámoš z Polska a zde jeden z Lanškrouna.Před takovými lidmi smekám!!! :8)Já se chválit nemusím,a od Tebe to ani nechci,jsem spokojen s tím co mám,já se tím bavím,a nevadí mi,jestli za něco musím vysolit třeba nějaký tisíc,hlavně,že to splnilo svůj účel,to kolikrát rodina prožera a utratí daleko více za chujoviny,které si myslíš,že jsou správné,já teda si to nemyslím_!!!!utahni jim opasek a uvidíš,že vše jde :8) :laughing: :laughing: Já živím pouze sebe,a penize mi překáží :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: proto Ty experimenty...... R^ Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
CHELSY valiMily Hery,klobuk dole Rv si trieda R^ |
emsi222
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 200 |
![]() |
|
emsi222nejsem žádná třída,jsem kluk jako každý jiný,třeba i Ty,akorát mám prostředky jak realizovat něco,co mě strašně baví,nic víc,nic míň,a že jsou tady lidi,kteří Ti to nikdy přát nebudou,to je také jasné,ale to je jejich problém,na to právě potřebují toho psychiatra :laughing: :laughing: :laughing: Jinak fakt končím,moje segra má 50 let,odcházím to oslavit,Zítra Ahoj!!!!!!!!! :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: CHELSY valíAleš Havel to napsal přesněHery se v sat technice dnes doplahočil k obyčejným sat.přijímačům programátoru CAS 3 + a gamma kartě a modulu diablo 2 !! a náplním na ně z netu.. tam pohádka končí. Frajer by to byl kdyby ON !! dokázal na těch věcech rozjet to co nikdo nerozjel !!! ale on jen používá co už někdo vymyslel až umře Gamma karta a další podobné tak to stejně hodí do koše jako všichni..protože sám bude bezradnej. Jinač Hery na svuj věk už by ses mohl chovat normálně a kdyby tomu tak bylo tak možná s Tebou bude i legrace a bacha na chlas ten blbne hlavu... |
pat
![]() |
|
RE: CHELSY valíVždycky jsem přemýšlel, pro jaké lidi byl vytvořen Twitter a teď to vím. :))) Končím, jdu kadit! |
alibagil
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 50 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
![]() |