![]() |
|
CHELSY valíuž vede 1:0 na WEST HAM,ARSENAL_BOLTON 0:0,8 min. oba zápasy,Rosický měl přiležitost.Borusiia taktež doma 0:0 bundesliga,vše na 3LCD a 3 přístrojích naraz,To jsem vždy chtěl a funguje to!!!!OK. a zas může nějaký pat nebo mat,to je jedno psát o křupanech,křupan je on já koukám!!!! :laughing:Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
RE: CHELSY valíA sakra zase je víkend. :8)Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: CHELSY valíKonečně jsem dostal o Tebe usmíření,že se můžeme o věcech bavit a jsem rád protože podle příspěvků co jsi psal dříve vím,že znáš a umíš.Víč ono dnes nejde jen GAMMA karty,tam je to jen o to,že jde C+NL,vše už jede v EMU,ale mám tu věci z Polska,které pojedou během pár dní v neofic. kartách a děláme v tom dost,i když 6 kolegů kvůli N3 už na 3 roky zavřeli.O tom však nechci se zmiňovat kolega z toho vyplaval,ale líbí se mi,že se nevzdali a jsou první výsledky,které tady a Ty víš proč zatím nemohu presentovat. Až to vše pojede OK,ohásím se dřív než to bude na netu!!!A´T se Ti daří,a Už do mě chapi nerýpejte,stejně Vám nic nepomůže a já z toho mám ještě větší srandu,chci pomoci,ale v danou dobu,jasné!!!!Děláme stále exprimety,někdy OK,někdy Rv Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: CHELSY valíPojďte se raději vytahovat, kdo má větší péro, at je kurňa nějaké sranda....On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
lachtanuž toho nech těch blbosti stav se konečně,nemáme k sobě daleko a ok. :lookaround: Odcházím,čau a čau všechny,zdravím Vás :)) :)) :)) :)) zítra nashle!!! :)) :)) :)) :))Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
Saxonjsi dobrý,znáš a Ty si tu srandu zde můžeš dovolit.čau!!!Mám Tě rád jako odborníkla!!! R^Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: CHELSY valíeste si tu :))) inak vsetko naj k 50tke ;)Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: CHELSY valíJaké blbosti?Na návštěvy není času možná v zimě.Já se zrovna ted dívám na Canal plus sport HD na 1W (Barcelona-Alicante 0:2 v 85 min.)a taky se nechvástám. Misut se jezdí na ně dívat.Bohužel ta tvá Gama karta pořád nepojede.Nevím co,zde potom budeš psát.Snažím se,zde neventilovat své zásluhy a myslím si, že i na některých SD přijímačích jak na vývoji tak i například návodech k obsluze mám. :8) Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: CHELSY valíchelsi valí pokial nenarazi na Źilunu R^ :O |
polki
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
zavolejte muprosím někdo Dr.Chocholouška-Hery ho evidetně potřebuje ... I kdyby si mněl třebas 10 plasem a vedle toho naskládaných 10 Octagone na sobě, a vkaždém dvě Diablo 5.0(!)každý normální člověk ti nato prdí.Si zde skutečně jen pro srandu... :laughing: :laughing: :laughing:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 958 |
![]() |
|
RE: CHELSY valíkluci , ze se na takovy ptakoviny herymu chytate, to nechapu :)))Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
bublajsMáš pravdu,jsou to prostě pitomci,vždy když něco napíšu,tak každý reaguje,jako např.jamess 96,ten by potřeboval Chocholouška každý den od rána do večera,já se tady při oslavě z toho můžu počurat smíchy!!!!!!Jen jsem si odzkočil k internetu,abych veděl co tam zas nějaký pan chytrý napsalTo je teda de.bi,l. :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Vždyť je uplnmě jedno jestli C+Pol. seca,nebo C+Fr.,nebo C+spaněl, atd.víme o čem hovoříme,ale prostě pitom.ci se vždy chytnou. :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:a přitom jak jsou chytří a důležití :laughing: :laughing: jak státní uředníci :8) :8)to znamená to,že na ně Rv Rv Rv Rv Rv protože mi stejně neporadí,neumí mi poradit!!!!nebo jO????? a pak bych chtěl vědět v čem :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: CHELSY valíja doufam ze pri dnesku pouzivas nejakej silnej kompilator :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
bublajsSedím ve Sport baru,segra oslavuje,je profesorka fyziky a matematiky,a kouká mi přes ruku co zde píšu,říká,že se na ty pit.omce nevykašleš,vždy buď svůj!!! asi má pravdu.Brzy se Ti ozvu,jezdím každý den na ˇˇSUMPERECKO,mám tam několik akcí,neboj hodíme řeč,pokecáme o problémech sat.příjmu,docela se těším,Zatím čau. :))) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: CHELSY valíhlavne v tom baru nepozivej moc silnej kompilator , aby sis rano nespocital, ze ta vcerejsi uprava kernelu nestala zato :))Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: CHELSY valíkokos ja nemozem :bigeyes: :zombie: :lookaround: |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
@Hery:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: profesorka matematikya fyziky a otce ma blbc* :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
jamess96o tom blbci musí chvíli uvažovat,ale když si to tak promnyslím a zamyslím se tak to asi budeš TY!!!!De.bilek k nepoužití,že????a moc chytrý????,né nic mi zase neporadil,asi pěkně hloupý!!!!Až mi poraDÍŠ NĚCO NAVÍC TAK PŘIHLAS se,JINAK mi nemáš co sdělit,protože nic nevíš :laughing: :laughing: :laughing: a pořád jsi stejný jako Ti ostatní a já se musím smát,protože jsi nepochopil filosofii,třeba Bublajse,lachtana atd. Jsi prostě nenapravitelný expert,moc důležitý jako státní uředník :laughing: :laughing: Vždyť si dělám z Vás srandu,to sinepochopil,!!!A proto vás mám za Pi.tom.ce!!!! :laughing:Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
@heryjééééé,to jsme se všeci zasmáli :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Ale tedˇkom už skutečně nevím,jestli si tak "scákaný" a nebo ůplné tele! Ale podle toho co z tebe vážený hery vylezlo bych řekl,že obojí!!! Měj se a kup si tu čtvrtou plasmu,at% se v tom důchodu nenudíš a hlavně se přezásob starobními plenami-mají být dražší... :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: CHELSY valíZ tohto threadu citit alkohol. :scared:AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: CHELSY valíJen jsem zvědavý,jak se dotyčný cítí dnes.Takový ostrý salát(směs)jemu jistě lahodí na patře. :))) R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
CHELSY valíJak to tak tady čtu,tak mám takový pocit,že vám dost vadí,že se má Hery čím pochlubit.Na rozdíl od některých. |
karel62
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
karel62myslim, ze si vedla...predsa vseobecne ludom vadi ked sa niekto sam seba vychvaluje...alebo svoj majetok...a je to o to smiesnejsie, ze sa chvali ze sleduje fotbal na 3 TV sucasne...ved to je skor do placu Rv |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: CHELSY valíhery sice kouka na 3 TV soucastne, ale chuck norris hraje ve vsech tech zapasech za oba tymy :laughing:Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: CHELSY valíAni Chuck Norris nemá tolik karet jako Hery... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
herydokazal si to dostat do TOP reakcii...ciel splneny!Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
![]() |