![]() |
|
Opticum HD x402P - pomocDobry den, chcel by som sa spytat, ze ci je mozne k tomuto sat. prijimacu dokupit motor, alebo je tento prijimac stavany len na viac LNB konvertorov. Vdaka... |
Raperko
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: Opticum HD x402P - pomocJe k tomuto STB možné zakúpiť motor na natáčanie,napr.SG-2100,s protokolom USALS(Goto-X)funguje to pri správnom nastavení spoľahlivo. R^DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: Opticum HD x402P - pomocVdaka. Ale kam potom mam ten motor zapojit (do toho sat. prijimaca)... |
Raperko
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: Opticum HD x402P - pomocNajdi si niekoho kto sa v tom vyzná, nech ti to spraví, zaškolí ťa a budeš spokojný. |
konjo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 115 |
![]() |
|
RE: Opticum HD x402P - pomocTo Raperko,napíš mi svoju Skype ,ak budeš mať ten motor, tak ti poradím s nastavením.OK.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: Opticum HD x402P - pomocvladoholu,ja by som tiež potreboval poradiť, ako funguje usuals na tomto prijímači s motorom. Nulový bod som dal na juh. Krokovaním nastavím motor na Astru 23,5 st., doladím anténu ručne na najsilnejší signál.Potom sa to akože výjdením z menu uloží. A keď prepnem na stv1, tak sa mi motor nastaví na nulový bod a mám po programoch. Nemám náhodou po nastavení Astry vypnúť motor, zasa dať naladiť programy, uložiť do pamäte a potom zapnúť motor a mohlo by to fungovať?Poradíš ako na usals v tomto prijímači? |
burizon
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
![]() |