Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

UPC výpověd

Zdar všem,prosím o radu,jaká je nejrychlejší cesta k odhlášení upc ? Díky R^

Petrmuz92
Registrace: 3/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: UPC výpověd

Je tady vidět, že UPC leží mnoha lidem "v žaludku". Ale z vlastní zkušenosti vím, že pokud zákazník zavolá a dohodne se, tak má základ + HBO za 380 Kč za měsíc. V okolí znám několik zákazníků. Já sám a další dva účastníci v rodině máme UPC rodina + HBO za 350,- Kč měsíčně. Dnes máte i základ v akci LE 9 za 299,-Kč za měsíc. To si myslím, že to není zas tak špatná cena. Navíc je v základu CS film, za který se platí u jiného provaidera 1000,- Kč ročně a Prima Cool i Barandov.

Rudolf
Registrace: 2/2006

a k čemu to je, když tam není ani eurosport hd. já myslím, že se čekalo před rokem od UPC trochu víc

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Na Slovensku momentalne ponuka UPC direct nema konkurenciu:
13 eur za kartu s Direct+ balikom (teda komplet vsetky SD programy okrem premiovych) je super ponuka...plus myslim, ze nebude problem si za 5 eur priobjednat HD balik ak je zaujem
Ak sa Skylink o par tyzdnov neblysne...

radolaco
Registrace: 2/2010

radolaco: a s cim ako?

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

alfasex: Akoze s cim sa Skylink o par tyzdnov neblysne?
To je individi...mne by stacilo keby pridali Discovery Science, Discovery World, Spectrum a ESPN America v kvalitnom 16:9 obraze...potom riesit UPC nema pre mna vyznam...mozno teda akurat v pripade ESPN America HD, ale to by som sa asi uspokojil s tou SD verziou

radolaco
Registrace: 2/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra