![]() |
|
cena montáží sat.Chtěl bych vědět kolik stojí montáž satelitu u Vás ve vašem městě,např.SKYLINK monoblok pro jednu tv,přidělání držáku na zed a natažení koax.kabelu řekněme 10m,já jsem z okresního města o 80tis. obyvatelích a práci dělám za 1500kč+mat.(držák,kabel,konektory,scart,doprava),takže celkem cca 2000kč,je to hodně nebo málo?A jak je to u Vás?pro upřesnění jsem firma která se tím zabývá. |
pablo1129
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 83 | |
![]() |
|
RE: cena montáží sat.No, mám k těm Dejfovo některým instalacím také určité výhrady.Ale viděl jsem i o dost horší a také od profesionálů. Čekal jsem to horší. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
HiFiOKNejsi jeho kolega? Co může být horšího? Takové prasárny nejde omluvit.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
Doporučil bych Digitálně Chodskopřišpendlit někam na pořád, jako odstrašující příklad Rv S takovým hnusem se ještě chlubit na netu, to je vrchol drzosti. Já si myslel celou dobu, že Dejf je z Mostu.Je tam jeden pacient, který dlouhodobě mr-ví ceny všem ostatním. Jeho ceny jsou 2000 za komplet a 300 za montáž. |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: cena montáží sat.Takovi se najdou všade. Taky tu mám jednoho takovýho. Naštěstí jen jednoho. Pozval jsem ho 1.10. na naše setkání anténářů/montážníků, tak uvidím jestli dojde. Ale takoví na to dřívnebo později dojedou. Tohle není obor, kde se to dá dlouhodobě hrnout na kvantitu. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
pro netaceškoda že si (jako několik) jiných pleteš odborné forum se Žižkovskou pavlačí, chvástání, urážky a tlachání o hovínkustále dlužíš a myslím že nejenom mne dopočítat zbývajících 39 a půl minuty.??? specielně pro mě vysvětlení k čemu se pužívá fleshka? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: cena montáží sat.Tonku běž si hrát na písek, tam patří děcka a tady neotravuj, uděláš líp ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: cena montáží sat.Juzku, až budeš příště zase na něco chtít odpovědět, tak si to prosímtě pořádně několikrát přečti. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: cena montáží sat.Jablonec nad Nisou: satelity montuji již cca.22 let a od té doby je již samozřejmě pokrok v zaměřovací technice. Už nemusíme chodit s TV na střechu a podobně. Mám profesionální měřící přístroj a ten stál hodně tisíc korun. Co se týče montáží tak je mám od 1500 Kč na doklad a pokud lezu na střechu kde není lávka tak 2000 Kč. Těch 1500 Kč je normální cena a pokrývá veškeré náklady s touto částkou spojené. Za 500 Kč to nejde zásadně dělat a to ke všemu poctivě. :8) |
JirkaP
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 481 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 83 | |
![]() |
|
![]() |