Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Automat. prihlaseni na parabole

Provedl jsem v Mozille Firefox prihlaseni na Parabole nick/heslo. Pote jsem se pro kontrolu podival do Nastroje/Moznosti/Zabezpeceni/Hesla/Zobrazit hesla/ a s podivem zjistuji, ze tam neni adresa paraboly ani heslo.
Kde se tedy uklada automat. prihlaseni, nebo to je na tomto webu JINAK ? Diky za info.

maxi6
Registrace: 5/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Automat. prihlaseni na parabole

to se ukládá ve formě cookies. ale ani tam nenajdeš z důvodu bezpečnosti nick a heslo, ale jenom nějaký kódy s omezenou platností

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

@maxi6

pre automaticke prihlasenie pouzi iny prehliadac - opera.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

firefox normálně funguje. spíš ho zajímá, jestli kdyby to heslo třeba zapomenul, jestli ho může někde najít. to nemůže

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

bohus31: jak pravi vortimond, firefox je vyborny, nemohu si stezovat. Po predeslych zkusenostech si vsechna svoje hesla v Mozille zalohuji. Pri prihlaseni mi dava na vyber: zapamatovat si heslo, nebo ne. U vsech jinych webu to funguje, krome Paraboly. Proto se ptam...

maxi6

jo aha. tak to nevím proč to nefunguje. tahle funkce je každopádně dost riskantní a zbytečná

vortimond

@maxi6

mne automaticke prihlasenie funguje cez operu...avsak mozila firefox je skutocne najbezpecnejsi prehlidac...no kvoli automatickemu prihlaseniu na parabola.cz pouzivan OPERU.

bohus31

u vsech ostatnich webu nick a heslo v nastaveni mam a vidim ho tam.

Samozrejme u nekterych stranek: Banky, Aukro, Prace..atd. mam AUTO vypnuty! Clovek nikdy nevi, kterej Trojak ho muze sledovat.. ;)

maxi6

mna firefox na parabolu prihlasuje automaticky, akurat mi nevypise pri prihlaseni moznost zapamatat heslo...

Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B

Marian21
Registrace: 3/2007

tiež som mal raz problém na firefoxe u paraboly a tak som si dal operu tam mito išlo ok ale som si pohrál trošku s firefoxom a mrška naskočila ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

@maxi6

s tym Trojskym konom ani nestras...vsak preto je dobre mat viac pocitacov...stolny doma, stolny v praci, a tak isto prenosny notebook...a externy hardisk kde vsetko zalohujes...pretoze strata udajov moze znamenat aj stratu penazi!

bohus31

tahle funkce by se vůbec neměla pro jistotu používat. dá se to snadno přečíst i v IE, kde se ty hesla ukládají kódovaný. a takový heslo na paypal účet je dost velká ztráta, když se dostane ven :laughing: mě docela pobavilo jak někde psali, že nejsnadnější způsob jak zjistit něčí heslo na seznam.cz (abyste si mohli číst jeho e-maily) je založit si nějakou schránku s důvěryhodným názvem (třeba podpora.it@seznam.cz) a jednoduše ho o to heslo požádat

vortimond

já jsem ve firefoxu pořád přihlášen do té doby dokud se sám neodhlásím. ;)

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

Marian21: firefox me prihlasi auto, ale v nastaveni mezi ostatnimi tam neni oznacena web Parabola ani heslo.

vortimond: mas pravdu, pokud se na nejakou stranku prihlasujes Auto, kdokoliv "chytry" si pres Trojak tvoje hesla zjisti! Jak jsem jiz psal nahore, na "ostre" weby si nikdy nedavejte Auto.

Videl jsem hack na stazenou stranku, kde mel nejaky uzivatel v PC ulozeny textak s piny, kody, cisla kont, hesla, proste uplne vsechno od cele rodiny.. :))) kdyby to nahodou zapomnel :laughing: :laughing:

maxi6

@maxi6

a ty nemas vobec obavu takto neopatrne zverejnit ze si nieco videl? ved kompetentny vedia ako postupovat keby nahodou nieco.......ved nakoniec to internetove utajenie...cesko-slovensko je male tak isto ako europa a cely svet...

bohus31

Funkce zapamatování hesla při přihlašování na web parabola.cz je z různých důvodů vypnuta. Není to tedy chyba.

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce

Automat. prihlaseni na parabole

bohus31: videl jsem to tak, ze vse "aktualni" bylo umyslne rozmazany.. :8)

maxi6

redakce

Diky moc za info! Konecne mam jasno.

maxi6

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra