![]() |
|
Zdielanie OpticumZdravím všetkých.Chcel by som vás poprosiť o radu.Je možné zdielať medzi sebou dva prijímače?Jedná sa o Opticum HD X403p a Opticum 7300L PVR 2CX PLUS,prípadne aký sw by ste mi do nich doporučovali.Kartu som ešte zohnal starú-skylink standart hd.Poprosil by som vás,ktorý s tým máte skúsenosti o radu,poprípade aj s návodom,ako na to...Poprípade,akú najlacnejšiu veriantu HD-SD.Všetkým vopred ďakujem! |
polfini
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: Zdielanie OpticumJa myslim ze to urcite pojde. Mne ide 9500HD a 7100 CXE cez LAN bez najmensieho problemu. |
terrible
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 194 |
![]() |
|
RE: Zdielanie Opticum7300 nemá síťové propojení, optica si obečně dobře rozumí ale nejsu si jistý že to X403 pomocí RS232 umí, zatím nemám vyzkoušeno, neb ho nemám |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Zdielanie OpticumAriva , SateliteS opticem bych byl opastrny s tim Lanem. Jsou vadne varky, pravda par kodiku to opravi. Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: Zdielanie OpticumMoc vám ďakujem za odpovede,len by som vás poprosil ako sa to nastavuje v menu prijímačov,ešte som to na Opticumoch nerobil. |
polfini
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: Zdielanie Opticumtak jsem to vyzkoušel s X402 proto si myslím že to bude chodit i s X403. Laborování je krásné ale někdy se nevyspíš. Na AB fóru najdeš vše na stříbrném podnose.Né každý sw. to umí! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
![]() |