![]() |
|
Cristor x3-S a skylink ICE kartaProsim o radu aku verziu kynga nahrat do tohto prijimaca a kde ju stiahnem. Skusal som tuto M3_C3_X3_Cr3_FTA_FullDSP_A1_30 ale nesiel mi signal. Dik za radu |
majlo78
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: Cristor x3-S a skylink ICE kartahttp://home.kyngdvb.com/Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Cristor x3-S a skylink ICE kartasamozrejme že nešiel, lebo to si len prešiel (laicky povedané) zo softveru "Vectra" na "Kyng". Teraz už je prijímač pripravený aby si doňho Kyngmultiloaderom mohol ládovať postupne:fullflash A2.00 a potom mainsoftvér A2.28 a potom najnovšie last data full a najlepšie aj nejakú hotovú zálohu programov - ak ti má kto poslať , alebo ak niekde na nete najdeš. Inak si budeš musieť postupne preskenovať satelity o ktoré máš záujem |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 916 |
![]() |
|
RE: Cristor x3-S a skylink ICE kartaja mám zálohu ale ešte z 1.8.2010. potom som Kynga opustil |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 916 |
![]() |
|
RE: Cristor x3-S a skylink ICE kartapozor tam bola aj verzia M3new abo take nieco, neviem ci nema to ist do toho cristora, bol tam rozdiel prave v VF castiinak kyng ide s ICE ako hodinky, bleskovo ako "lic. CW" ;) mam overene a sam sa cudujem je to stary ale spolahlivy stroj |
batman
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 328 |
![]() |
|
RE: Cristor x3-S a skylink ICE kartauz som to pozrel skus "X3 new" ked si dobre pamatam toto som daval do cristora! to Cr3 sa myslim tyka niecoho ineho |
batman
![]() |
|
RE: Cristor x3-S a skylink ICE kartaUz som to rozbehal. Dik moc :laughing: |
majlo78
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: Cristor x3-S a skylink ICE kartano mohol si napisat ako si to rozbehal, ci som ti pomohol ja alebo nakoniec uplne inak, vdaka |
batman
![]() |
|
![]() |