![]() |
|
pro saxona a satelitní poradcevlastním parabolu FUGA 85 a multifeed VANTAGE,mám v plánu23,5°E Astra 3A a 39,0°E Hellas myslíte si že to pujde a pokud ano že by prostřední by dal Astra 2C (31.5° V)díky za radu. |
latino
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
RE: pro saxona a satelitní poradceMyslíš takovou pěknou tříhlasou FUGU, co?Můj názor je, že bys to měl s tou FUBOU dost na hraně. Rozhodně bych doporučil buď dvě paraboly nebo třeba T90 a podobně. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
RE: pro saxona a satelitní poradcepřijde na to co chce koukat? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: pro saxona a satelitní poradcechybičba se bloudila ano FUBA,na astru mám kartu skylink a na hellas bych se dival na bulsatcom pokud to pujde.dík |
latino
![]() |
|
RE: pro saxona a satelitní poradcepokud to nebude tvoje první parabola tak to půjde |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: pro saxona a satelitní poradceE 85 či T55 či T90Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
latinoNeboj, když si s tím dostatečně pohraješ a přesně nastavíš, v pohodě to pojede, pokud Ti jde jen o Bulsatcom dokud jede v EMU (kdo ví jak dlouho), nemá cenu kvůli tomu pořizovat T90... můj názor. S MF Vantage to nebude problém protože má výhodu proti ostatním MF v možnosti výškového nastavení konvertorů, což je důležité kvůli rozdílu v elevaci 39E oproti 23,5. Střed jak píšeš 31,5 je myslím optimální, možná bys mohl vyzkoušet i 28 - aspoň by ta středová pozice k něčemu byla. Já to mám nějak tak s EmmeEsse85 a Bulsat jede v pohodě, je fakt, že ještě nebylo to správné počasí na prověření (sníh a pod.) Někde jsem četl, že ta Fuba je na šilhačku trochu horší než ta Emma ale moc bych na to nedal, Fuba má větší účinnou plochu a celkově je kvalitnější, takže věřím, že uspěješ.Základem je pevná konzola a pečlivé nastavení... jako vždy ;) Ať se daří |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: pro saxona a satelitní poradcedíky vám všem za názory,zkusím to. R^ |
latino
![]() |
|
![]() |