![]() |
|
Nejede Nova, Nova cinema a Nova sportZdravím všechny, mám 3 roky sat a do nedávné doby jsem využíval emu na digi. V současné době mám kartu od CS link a jedou mi všechny programy kromě Novy, Novy cinemy, Novy sport, Joj plus, atd, které se přijímají na transpondéru 12070, horizontál, 27500, 3/4. Úroveň signálu mám kolem 75%, sílu taky tak, ale při příjmu ze zmiňovaného transp. je úroveň na nějakých 20-ti % a síla je podobná. Nevím si rady, co s tím - prosím o radu. Díky |
pepan71
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Nejede Nova, Nova cinema a Nova sportTo nemůže být velký problém, když sis poradil s emulací Digi, tak tohle je úplná brnkačka... |
migr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
RE: Nejede Nova, Nova cinema a Nova sportnepises na jakem prijimaci mas tyto "hodnoty" signalu, je tedy i mozny, ze nemas spravne serizenou parabolu. |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Nejede Nova, Nova cinema a Nova sportnic ve zlém nepíšeš typ přijímače případně jaký sw? taky zda ti to jelo a přestalo? úroveň a síla (mluvíme li o signálu) je to samé , pujč si jiný přijímač nebo s tvojím zajdi ke kamošovi ať víš odkud začít! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
Nejede Nova, Nova cinema a Nova sportOmlouvám se za neúplné údaje, takže: přijímač je Koscom SDC 3510, před přeladěním Novy to fungovalo a poté co ji přeladili, tak to přestalo. Do teďka mně to nevadilo, jelikož jsem sledoval všechny dostupné stanice na digi na Thor 0,8°W, kde to jelo perfektně. S tou emulací - já ji jel na jinou anténu a při zakódování jsem si našel nové kódy a jen je přehrál. Zase takový kapr nejsem, abych ty kódy dával na net. Byl jsem jen uživatel. Jo a parabola je 80 cm, 3 LNB. Zkoušel jsem prohledávat starší příspěvky na fóru a našel jsem jen, že by to mohl dělat LNB, že se mohl uvolnit a maličko pootočit. Tak nevím... |
pepan71
![]() |
|
RE: Nejede Nova, Nova cinema a Nova sportdost tězké z tebe vytáhnout data, vypadá to že ONI přeladily ale TY jsi nepřeladil!!!menu ruční ladění TP 12070,... a je to! |
tonek
![]() |
|
RE: Nejede Nova, Nova cinema a Nova sportmenu ruční ladění TP 12070,... a je to! - tohle všechno jsem taky udělal, ale výsledek je černá obrazovka. Veškeré programy, které vysílají na TP 12070 mně nejedou. Ale jen tento TP, ostatní ano. |
pepan71
![]() |
|
RE: Nejede Nova, Nova cinema a Nova sportmoooc dobre se radi a ladi takhle na dalku ... nejvetsi problem je vzdycky ten, ze odpovidajici nevi jestli skutecne tazatel dela spravne to, co rika ze dela. Navic nechapu jak tam muzes mit na kanalech tmu, kdyz pises, ze nemas signal, to bys je nenaladil vubec.1. predpokladam ze mas namireno na jednu jedinou pozici - Astra 23,5 2. predpokladam, ze parabola je spravne serizena (kontrola na vsech TP), pripadne doseridim, LNB nebude nejak v tomto pripade nesmyslne natoceno v objimce jak tomu bylo pri Tvem nelegalnim prijmu Digi jak pises 3. Naladim kanaly 4. Divam se 5. kdyz se nedivam a nerozumim tomu, tak si nekoho pozvu |
milanm
![]() |
|
RE: Nejede Nova, Nova cinema a Nova sportladis vubec tu frekvenci 12070 na spravne pozici Astra 23,5°E, neladis to nahodou na jine druzici? |
milanm
![]() |
|
RE: Nejede Nova, Nova cinema a Nova sportto ruční ladění musíš provést na správné družici, máš na výběr tři! |
tonek
![]() |
|
milanmto je trefa do černého :), prodali jsme nejednu kartu a pak chodily lidi, že jim to nefunguje, proč asi ;) o tom, že musí otočit s parabolou jim nikdo neřek. Takže byl aspoň nějaký busines navíc :D |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Nejede Nova, Nova cinema a Nova sportskutečně trefa když mu ostatní jede |
tonek
![]() |
|
RE: Nejede Nova, Nova cinema a Nova sportpresne tak, ja si nevsiml, ze ma 3 LNB, ladi to asi buhvikde. |
milanm
![]() |
|
to:netacebusiness ANOinformation NE |
tonek
![]() |
|
RE: Nejede Nova, Nova cinema a Nova sportMám na výběr ze 3 družic: Astra 3 23,5°, Astra 1 19°, Hotbird.Pokud si přepnu přes přepínač příjem pouze z družice Astra 3 - 23,5°, smažu TP 12070 a ručně si ho znova nastavím - TP 12070, polar. H, 27.500, 3/4 a uložím to , pak TP v nabídce zůstane a při zadání prohledat to najde Novu, Novu sin. Novu sport, JOJ, atd, zkrátka vše, co na tomto TP vysílá. Potíž je v tom, pokud zvolím tento kanál (např. Nova) na obrazovce mám název kanálu, úroveň signálu ( asi 20%), co kanál zrovna vysílá, ale obraz, anií zvuk nic, jen černo, popř. kód. kanál, nebo špatný signál, jak kdy. |
pepan71
![]() |
|
RE: Nejede Nova, Nova cinema a Nova sport20proc. na 3510 je MAAAAAAAALO. Mas blbe nastavenou parabolu nebo problem v kabelazi nebo to mas zaruseny bezdratem v pasmu 5GHznic vic nic min. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
![]() |