Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

kufríková 30 parabola

Vie mi niekto povedať či na ňu chytím Skylink?

midke
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: kufríková 30 parabola

Záleží kde to chceš chytat, ve středních Čechách jsem Astru 23,5e na tuto parabolu nezachytil, jde to až na 40 cm Gibertiny.

sirda
Registrace: 11/2006

V Německu určitě Ano.....Hi

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Tyhle antény jsou primárně vyráběny pro příjem z Astry 19,2E. A to především na území Bundesrepublik Deutschland.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Nechytíš.

Mám to vyzkoušené. Má příliš velký úhel příjmu, a dochází k rušení signálu z okolních pozic. Signál je sice silný dost, ale BER je příliš vysoko.

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

Re: Kufříková parabola

Letos v srpnu jsem si ji vzal na dovolenou do Chorvatska, abych se zabavil, když nejsem u moře. Nainstaloval jsem jsem ji na balkoně penzionu v Biogradu nad Morom. Pomocí malinkého sat. přijímače v provedení SCART zn. Grundig (je to sice velmi chabý přístroj, ale nezabere místo a má origo čtečku Cryptoworks)jsem v pohodě chytil celý SKY Link. Docela mě to překvapilo. Za deště by to ale asi vypadávalo, což jsem vzhledem ke slunečnému počasí nemohl vyzkoušet.

Servisman
Registrace: 7/2010

Souhlas se Servismanem, mám kufříkovou Globo 35 cm a jde i 28,2 a 28,5°E. Na srazu paraboláků odborníci-prodejci z Omka Brno říkali, že to prodávají kamioňákům a ptali se co na to jde !?!?!?!!!! A vyskytuji se zde v diskusi Jim podobní odborníci. :O

CES
Registrace: 4/2007

dovolená u moře loni v Polsku dva výpadky na půl min za týden od Kolobrzegu až po Gdaňsk
letos Alpy okolo Garmisch parten kirchen,týden bez problémů

pierrepetr
Registrace: 5/2006

myslím,že je to 35cm s přísavkou v kufříku

pierrepetr

Naprosto bez problémů funguje. Mám ji přednastavenou s vodováhou do ruky a používám ji jako měřící parabolu když chci rychle zjistit jestli něco nestíní a je signál. V pohodě signál CT24 udržíš z ruky.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Používám ji ke své maximální spokojenosti na služebních cestách. Příjem v Praze i polské Czestochowi z Astry 23 je sice trošku slabší a při velkých deštích vypadává. Ale při příjmu UPC Direct z Thoru bez výpadků a můžou se venku třeba honit čerti. Mám speciální konvertor který se po nasazení s touto parabolou chová jako kdybych měl parabolu 80ku.

Modřina
Registrace: 1/2006

Hm, tak to je sqělé! :O

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

To znamená, že máš Noise Margin na 12525 MHz nejméně 8,5dB?
To je perpetum mobile!

Judas
Registrace: 9/2007

Modřina

jaký máš speciální LNB?

pierrepetr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra