Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

skylink v Londyne

da sa to tam pozerat,ma s tym niekto skusenosti

jkudjak
Registrace: 11/2006
Odpověď v diskusním vlákně

skylink v Londyne

Zdravim. V Londyne na pozeranie sk a cz programov z astry 23.5 potrebujes minimalne parabolu o priemere 105 cm a k tomu dobry lnb. Najhorsie je to so signalom na transponderch 12525 a 12565, to znamena tie ,na ktorych idu programy STV1, STV2,markiza, doma,STV3,CT1,CT2,CT4.Na tych mam signal zhruba 60%,co uplne staci na pozeranie aj v dazdi,samozrejme nie v silnej burke.Ostatne programy ti uz pojdu so super signalom.Dalsi problem moze byt s lnb.Ja,ako prvy som si kupil prv ospevovany inverto ultra black,ale na nom mi ten signal velmi kolisal a preto som ho potom vymenil za golden interstar 0.2db a ten sa mi zda najstabilnejsi.Skusal som aj ine,ale nic lepsieho,som uz nemal.Takze teraz chytam bez problemov cely skylink a bez vypadkov.Mam parabolu triax (105cm),konvertor golden interstar a stb optibox alligator.Ak som ti tym pomohol,tak budem velmi rad.

losik1
Registrace: 11/2008

RE: skylink v Londyne

dakujem ,super

jkudjak

ja som v canning town chytal keď som tam býval na 90tke v pohode tiež, ako píše losik1 je to presne tak , na niektorých transpondéroch je slabší signál a na druhých je ok.
Treba sa s tým pohrať. hodne zdaru :-)

dandy
Registrace: 1/2006

digi tam pozeram v pohode.dik

jkudjak

ja som v birminghame a bol som u satelitaka ten povedal ze mi staci 1.10cm ze pojde uplne cely skylink tak uvidim...

max24
Registrace: 7/2008

o kolko stupnou presne mate natočene lnb v londine niektore udaje uvadzaju že o 10 stupnou ine že aš o 17 ktory udaj skew je pravdivy ja viem že konvertor sa da natočiť jak potrebujem ale neni knemu pristup preto sa pitam

jopo166
Registrace: 1/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra