![]() |
|
CS linkZdravím ,prosím o radu uvažuji o kartě cslink ,přečetl jsem si ,že po koupi karty ji musím registrovat , je tam vyber zemi čr nebo sr když to registruju na čr jdou pak normálně slovenské programy joj,mark... nebo jen české díky |
Petrmuz92
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 319 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
RE: CS linkUznávám,že zatím je ta HD nabídka slabá,ale doufám,že 1.10. přidají aspoň 2 programy a budu zase na chvíli spokojený :)A některé přenosy na Eurosportu HD fakt stojí za to.Ještě se dá History HD,zbytek nic moc. |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: CS linkFakt akorat ten EurosportHD jinak History pekne ale dokolecka dokola no a 350kc only za Eurosport se mne moc davat nechce |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: CS linkSkoda ze nemaj neco jako CSLINK ze bych si to mohl zaplatit jenom treba na 5 dni i to HBOhd treba |
tanabe
![]() |
|
RE:CslinkHD za cenu od skylinku je tezce predrazene, to radsi budu jeste nejakou dobu koukat na SD,a pockam az zlevni.Na HD u nas jeste neni ta spravna doba,proto se asi cslink zatim drzi zpatky. |
Mara72
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 304 |
![]() |
|
RE: CS linkJá platím Multi+HD,takže dohromady 450 a pokud mi tam teď přidají ten Eurosport 2 HD,tak jsem spokojen.A jsem si jistý,že ho přidají ;) |
TDHenry
![]() |
|
RE: CS linkPapriku pro manzelu pls(jedno kam) :( |
tanabe
![]() |
|
RE: CS linkjo paprika žiadaná hehe ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
TDHenryno tiež chcem prejsť z multi na multi hd ale najprv treba nato mašinu ;)🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: CS linkJeště pořád nemáš?:OTak honem,ať si připravený R^ |
TDHenry
![]() |
|
RE: CS linkno ono to neni len tak hehemožno na druhý mesiac snád už budú ;) 🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: CS linkJupi a telku mas aku? |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: CS linksport2 ide na amose :) |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
radocrt thomson ale to neva hd/sd pôjde aj natom ;)🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
Jupino tak na CRT by som ani HD prijimac nekupoval...len v pripade, ze by Skylink zacal nejak vo vacsom vysielat SD programy v MPEG4...co ale myslim zatial nehrozi...radsej si posetri penizky (takisto platit za HD balicek su vyhodene peniaze) |
radolaco
![]() |
|
RE: CS linksak já chcem kvôli tom hd prímač chcem byť pripravený nato šak vidíš jako to spravily s dokucs ;)🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
důvody, proč cslink.Taky pouzivam CSLINK a jsem s ním spokojený z těchto důvodů:1) více sportovních programů - Eurosport není na jiné družici 2) na cslinku je lepší výběr programů, narozdíl od skylinku má cslink hbo2, film+, tři kanály AXN 3) volitelná délka předplacení programů či balíčku, nejlepší platba je přes platební kartu. |
dakri
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
dakrito je vec vkusu...ja som zas spoko so Skylinkom lebo:- nemam problem prijimat eurosport z 19.2 - ma viac dokumentov, ktore ma bavia najviac (tebou uvedene hbo2, film+, tři kanály AXN nemusim mat vobec) - Multi mam za 3 eura mesacne ;) |
radolaco
![]() |
|
RE: CS linkcs link je ve vsech smerech lepsi nez skylink.to hd co ma skylink je k nicemu za ty prachy! |
ondra700
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
RE: CS link:ODiscovery DokuCS History Channel MGM Viasat Explorer Viasat History Viasat Nature |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
![]() |