Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Nastavenie VELIKOSTI OBRAZU pomeru stran LG 50?

Ake pouzivate nastavenie na zaplnenie celej obrazovky /bez ciernych pasov/ format obrazu/pri 127cm obrazovke?

ivan22
Registrace: 4/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nastavenie VELIKOSTI OBRAZU pomeru stran L...

Zvol takové, jaké ti bude vyhovovat. Tyto nastavení obraz deformují, či ořezávají. Také nezapomeň zalaborovat s nastavením na straně zdroje (sat přijímač).
Já požívám ORIGINAL, takže třeba obraz Filmboxu zaplňuje sotva polovinu obrazových bodů zobrazovače. Je to sebemrskačství, ale mě to vyhovuje :)))

Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)

mirasat
Registrace: 10/2006

Téma: Nastavenie VELIKOSTI OBRAZU pomeru stran LG

Dik za odpoved.

ivan22
Registrace: 4/2008

@mirasat, používám to stejně, naštěstí mám tv, která mi to(pokud chci) sama zoomuje do vyplnění alespoň jedné strany obrazovky. Kupodivu se na to dá i koukat. Philips 42Pfl5603D

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Video nastavení:

Tv systém: Pal
Typ rozlišení: 1080i
Typ video signálu: YPbPr
HDMI signal type: YPbPr
Poměr stran tv: 16:9
Poměr sran obrazu: Letter box

Vladi
Registrace: 8/2006

@Tomik535

Pokud se jedná o takovej rozkostkovanej a v 4/3 letrboxnutej obraz, pak opravdu asi nebude jedno, co je to za zobrazovač, za pozorovací vzdálenost a oči.....
Třeba v hospodě z pěti metrů se na to koukat dalo...., byl to Viasat Explorer....a nějakej Samsung. Ještě že jsem tak slepej... :)))

Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)

mirasat
Registrace: 10/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra