![]() |
|
Nastavenie VELIKOSTI OBRAZU pomeru stran LG 50?Ake pouzivate nastavenie na zaplnenie celej obrazovky /bez ciernych pasov/ format obrazu/pri 127cm obrazovke? |
ivan22
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
RE: Nastavenie VELIKOSTI OBRAZU pomeru stran L...Zvol takové, jaké ti bude vyhovovat. Tyto nastavení obraz deformují, či ořezávají. Také nezapomeň zalaborovat s nastavením na straně zdroje (sat přijímač).Já požívám ORIGINAL, takže třeba obraz Filmboxu zaplňuje sotva polovinu obrazových bodů zobrazovače. Je to sebemrskačství, ale mě to vyhovuje :))) Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
Téma: Nastavenie VELIKOSTI OBRAZU pomeru stran LGDik za odpoved. |
ivan22
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
RE: Nastavenie VELIKOSTI OBRAZU pomeru stran L...@mirasat, používám to stejně, naštěstí mám tv, která mi to(pokud chci) sama zoomuje do vyplnění alespoň jedné strany obrazovky. Kupodivu se na to dá i koukat. Philips 42Pfl5603DZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Nastavenie VELIKOSTI OBRAZU pomeru stran L...Video nastavení:Tv systém: Pal Typ rozlišení: 1080i Typ video signálu: YPbPr HDMI signal type: YPbPr Poměr stran tv: 16:9 Poměr sran obrazu: Letter box |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
@Tomik535Pokud se jedná o takovej rozkostkovanej a v 4/3 letrboxnutej obraz, pak opravdu asi nebude jedno, co je to za zobrazovač, za pozorovací vzdálenost a oči.....Třeba v hospodě z pěti metrů se na to koukat dalo...., byl to Viasat Explorer....a nějakej Samsung. Ještě že jsem tak slepej... :))) Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
![]() |