Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Televize

Dobrý den,po opravě šasí u televize zn. Philips se kompletně vymazaly tabulky k ovládání a to i nastavení do češtiny.Nemůžu nastavit programy dle své potřeby, nejde buzení v televizi fungují pouze programy a to od konce číselného označení v televizi. A co teď s tím mám to reklamovat v opravně? Může mi někdo poradit jak dál postupovat? :(

carrlo
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Televize

len reklamácia

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

To znamená jít televizi reklamovat?

carrlo

pokud ti nejde buzení v televizi tak ta televize nemuže fungovat.Nemáš vyplé OSD??co ti tam opravovali?? co to před tím dělalo??

pit178
Registrace: 11/2007

Tovarensky reset?

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

Chyba před opravou byla po zapnutí, se několikrát za sebou sama od sebe zapínala a vypínala. Nejdříve to bylo méněkrát za sebou a nakonec už se na to nedalo vůbec koukat. po zapnutí se samovolně zapínala a vypínala. V opravě mi řekli, že museli vyměnit šasí.No , ale když to takhle špatně funguje, tak co s tím?

carrlo

A co tahle zavolat tam kde ti to "spravili" a říci co tedy teď tam máš či nemáš.....Nepápu proč se ptáš zde!!Zeptej se nejdříve tam a pak můžeme zde probrat co ti na to řekli!!

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

V pondělí zajedu do opravny a pak se ozvu.

carrlo

V opravně jsem byl a zde mi řekli,že bylo nutné šasí vyměnit.Je to stav konečný a jiná oprava nic neřeší.Předpokládali,že mi bude stačit jak je opravená,pokud s opravou nejsem spokojen mám ji přivézt zpět peníze mi vrátí a televizi zlikvidují. :(

carrlo

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra